KachelkrakerKachelkraker

Wanders Lenga 800 ABE 3-zijdig Wanders Lenga 800 ABE 3-zijdig

Wanders Lenga 800 ABE 3-zijdig

De gashaard zoals de Wanders Lenga 800 ABE 3-zijdig is het missende element in je interieur! Daarnaast is de gashaard flamboyant vlammend met slechts één druk op de knop. Deze Wanders Lenga 800 ABE 3-zijdig is voor de echt grote woonruimtes: hij heeft een vermogen van wel 12.3 kW! Ik weet wel wat kwaliteit is: de Wanders Lenga 800 ABE 3-zijdig! De haarden van Wanders staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

Iets minder ideaal aan de Wanders Lenga 800 ABE 3-zijdig is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Ik noteer hierbij wel even dat deze gashaard een gesloten systeem heeft en het noodzakelijk is dat er een concentrisch rookkanaal wordt gebruikt. Dit houdt in dat de lucht in- en afgevoerd wordt door hetzelfde kanaal. Met slechts een druk op de knop van een afstandsbediening is het genieten geblazen!

Enthousiast geworden over de Wanders Lenga 800 ABE 3-zijdig? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

4.930,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Lenga 800 ABE 3-zijdig
Staat Nieuw
Type Gashaard
Systeem Gesloten
Brandstof Aardgas/Propaan
Vermogen 12.3 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseB
Rendement90 %
Materiaal Glas, Staal
Kleur Antraciet, Zwart
Sfeer Modern
Inbouw hoogte 107.2 cm
Inbouw breedte 85.2 cm
Inbouw diepte 36.5 cm
Vuurbeeld Gasvuur
Vuurzicht Driezijdig
Rookgasafvoer ∅ 130-200 mm
Bovenaansluiting Ja
Wifi-moduleOptioneel
Afstandbediening Ja
Breedte glas 85.2 cm
Hoogte glas 75.3 cm

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!