KachelkrakerKachelkraker

Wanders Lenga 500 ABE 3-zijdig Wanders Lenga 500 ABE 3-zijdig Wanders Lenga 500 ABE 3-zijdig

Wanders Lenga 500 ABE 3-zijdig

De gashaard, zoals de Wanders Lenga 500 ABE 3-zijdig, is haast niet te onderscheiden van een echte houtkachel dankzij het strakke, schitterende design. Zo blijft ook deze één van mijn favorieten! Daarnaast kun je van je gaskachel ultiem gemakkelijk genieten; je hoeft slechts op de knop te drukken om de ruimte te vullen met warmte! Met zeer kleine moeite kan deze Wanders Lenga 500 ABE 3-zijdig met zijn vermogen van 9.3 kW zeer grote ruimtes verwarmen. Dat de Wanders al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Wanders Lenga 500 ABE 3-zijdig. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Helaas heeft de Wanders Lenga 500 ABE 3-zijdig geen optie voor een achteraansluiting, waardoor hij niet zo geschikt is om voor een schouw te plaatsen. In iedere soort ruimte is er plek voor de Gashaard vanwege de diepte van 37.6 cm. De Wanders Lenga 500 ABE 3-zijdig heeft een gesloten systeem en moet daarom worden aangesloten op een concentrisch rookkanaal: lucht wordt in- en afgevoerd door hetzelfde kanaal. De Wanders Lenga 500 ABE 3-zijdig kent de fantastische optie om een afstandsbediening te gebruiken. Zo kun je vanaf je luie stoel de Wanders Lenga 500 ABE 3-zijdig aanzetten (en natuurlijk ook weer uitzetten)!

Enthousiast geworden over de Wanders Lenga 500 ABE 3-zijdig? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

4.660,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Lenga 500 ABE-3-zijdig
Staat Nieuw
Type Gashaard
Systeem Gesloten
Brandstof Aardgas/Propaan
Vermogen 9.3 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseB
Rendement90 %
Materiaal Staal
Kleur Antraciet, Zwart
Sfeer Modern
Hoogte 123 cm
Breedte 55,4 cm
Diepte 37,6 cm
Inbouw hoogte 123 cm
Inbouw breedte 55.4 cm
Inbouw diepte 37.6 cm
Vuurbeeld Gasvuur
Vuurzicht Driezijdig
Rookgasafvoer ∅ 100/150 mm
Bovenaansluiting Ja
Wifi-moduleOptioneel
Afstandbediening Ja
Breedte glas 50 cm
Hoogte glas 89.5 cm

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!