KachelkrakerKachelkraker

ThermoCet Rose Classic

ThermoCet Rose Classic

Dat er is nagedacht over het design van een gashaard zoals ThermoCet Rose Classic valt te zien; een ware blikvanger in het interieur! Daarnaast hoef je met een gaskachel niet bang te zijn te vaak op te moeten staan van de warme, behaaglijke plek op de bank, daar hij met één druk op de knop voor uren warmte en sfeer zorgt! Dankzij zijn vermogen van 9 kW, is Gashaard geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van ThermoCet het helemaal voor jou! ThermoCet staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

De ThermoCet Rose Classic past zich gemakkelijk aan; hij is geschikt voor iedere situatie omdat hij naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting heeft. Met een diepte van 39.5 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie! Het is hartstikke mooi dat deze gashaard een open systeem heeft, waardoor hij vaak goed past in oude situaties.

Enthousiast geworden over de ThermoCet Rose Classic? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

1.995,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Rose Classic
Staat Nieuw
Type Gashaard
Systeem Open
Brandstof Aardgas/Propaan
Vermogen 8 - 9 kW
EnergieklasseB
Materiaal Gietijzer
Kleur Zwart
Sfeer Klassiek
Hoogte 87,5 cm
Breedte 52 cm
Diepte 39,5 cm
Vuurbeeld Gasvuur
Rookgasafvoer ∅ 100 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!