KachelkrakerKachelkraker

Retourbeleid | Karel de Kachelkraker

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Gebruikte, geïnstalleerde, beschadigde of onvolledige goederen worden niet teruggenomen. Daarnaast sluit leverancier het herroepingsrecht van de consument uit voor producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig de specificaties van de consument; dit geldt voor alle producten waarbij er opties en/of uitvoeringen zoals kleur, brandstof, branderbed of kaders zijn geselecteerd door de consument. Deze producten worden vervaardigd door de fabrikant conform de wensen van de consument en zijn derhalve niet meer tot een standaard product te reduceren.

De klant die van het herroepingsrecht gebruik wenst te maken, moet binnen 14 dagen een volledig ingevuld retourformulier mailen naar leverancier. Bovendien dient hij vervolgens binnen dezelfde termijn de producten in de oorspronkelijke en originele verpakking, samen met alle toebehoren op zijn kosten en onder zijn verantwoordelijkheid terug te sturen naar het op het retourformulier aangegeven retouradres. De retourservice via leverancier bedraagt ca. 75 euro per minipallet, voor een exacte prijsopgave gelieve contact te zoeken aangezien de transportkosten afhankelijk zijn van de omvang en gewicht van de levering en dus per bestelling kan variŽren. Binnen 14 dagen na aanvaarding van de terugname zal leverancier de betaalde som terugstorten.