Vrijstaande pelletkachel

Artikelen 1 tot 10 van 100 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • K-Stove Topaz L pelletkachel

  De K-Stove Topaz L

  De pelletkachel zoals de K-Stove Topaz L is een duurzaam toppertje dat rustig vuur en een warme sfeer creëert! Daarnaast is de pelletkachel een zeer zelfstandige knakker, aangezien hij prima in staat is zichzelf warm te houden. De K-Stove Topaz L stijgt met zijn vermogen van 10 kW ver uit boven de gemiddelde haard en is daarom geschikt voor woonruimtes van meer dan 220 m3. De K-Stove Topaz L is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de K-stove veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de K-Stove Topaz L.

  Ik ben erg thuis in kachelland en weet daarom te vertellen dat het rookkanaal van de K-Stove Topaz L niet erg opvalt. Dit komt omdat hij een achteraansluiting heeft. Door de diepte van 49 cm kan de K-Stove Topaz L met gemak overal geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de K-Stove Topaz L? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Italiana Camini Piro Plus

  De Italiana Camini Piro Plus

  De pelletkachel zoals de Italiana Camini Piro Plus is een duurzaam toppertje dat rustig vuur en een warme sfeer creëert! Daarnaast is de pelletkachel een zeer zelfstandige knakker, aangezien hij prima in staat is zichzelf warm te houden. Je kunt terecht bij Italiana Camini Piro Plus met een vermogen van 9 kW, wanneer je zoekende bent naar de verwarming van een middelgrote ruimte van 100 tot 220 m3. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Italiana Camini het helemaal voor jou! Italiana Camini staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  De Italiana Camini Piro Plus is echt iets voor jou wanneer je deze voor de schouw wil zetten. Dit omdat hij beschikt over een achteraansluiting. Ook goed om te weten is dat de Italiana Camini Piro Plus 102 x 46 x 49 groot is. Met een diepte van 49 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie!

  Enthousiast geworden over de Italiana Camini Piro Plus? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Italiana Camini Layma

  De Italiana Camini Layma

  Ah, met de pelletkachel zoals Italiana Camini Layma zit je altijd goed! De pelletkachel zoals Italiana Camini Layma biedt namelijk duurzame warmte vanwege het hoge rendement. Daarnaast is het al helemaal mooi dat een pelletkachel volledig zelf de aanvoer regelt, wat een hoop gemak met zich meebrengt! Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 14 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Italiana Camini het helemaal voor jou! Italiana Camini staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  De Italiana Camini Layma is een fantastisch product, maar houd er wel rekening mee dat hij altijd vlakbij een schouw of een muur moet worden geplaatst. Check eerst even of je ruimte hebt voor de Italiana Camini Layma. De Italiana Camini Layma heeft de volgende afmetingen: 93 x 50 x 49. Door de diepte van 49 cm kan de Italiana Camini Layma met gemak overal geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Italiana Camini Layma? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Italiana Camini Layma Idro

  De Italiana Camini Layma Idro

  Wanneer je niet alleen wil kiezen voor sfeer en warmte, maar ook voor een lagere energierekening, dan past de pelletkachel helemaal in je straatje! Daarnaast is het al helemaal mooi dat een pelletkachel volledig zelf de aanvoer regelt, wat een hoop gemak met zich meebrengt! Met zeer kleine moeite kan deze Italiana Camini Layma Idro met zijn vermogen van 18 kW zeer grote ruimtes verwarmen. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Italiana Camini Layma Idro is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Ik ben erg thuis in kachelland en weet daarom te vertellen dat het rookkanaal van de Italiana Camini Layma Idro niet erg opvalt. Dit komt omdat hij een achteraansluiting heeft. Good to know: deze Pelletkachel is 120 x 60 x 62 groot. De Italiana Camini Layma Idro is van alle gemakken voorzien, zo kan je hem met een afstandsbediening gewoon vanaf de bank in- en uitschakelen! Als kers op de taart zorgt deze Italiana Camini Layma Idro er dankzij de CV-koppeling niet alleen voor dat de woonruimte waar hij geplaatst is wordt verwarmd, maar ook nog eens de rest van het huis!

  Enthousiast geworden over de Italiana Camini Layma Idro? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Italiana Camini Dida Idro

  De Italiana Camini Dida Idro

  Ah, met de pelletkachel zoals Italiana Camini Dida Idro zit je altijd goed! De pelletkachel zoals Italiana Camini Dida Idro biedt namelijk duurzame warmte vanwege het hoge rendement. Daarnaast kun je zonder een spatje moeite genieten van de warmte van de autonome pelletkachel. Met zeer kleine moeite kan deze Italiana Camini Dida Idro met zijn vermogen van 16.2 kW zeer grote ruimtes verwarmen. De Italiana Camini Dida Idro is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Italiana Camini veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Italiana Camini Dida Idro.

  De Italiana Camini Dida Idro is echt iets voor jou wanneer je deze voor de schouw wil zetten. Dit omdat hij beschikt over een achteraansluiting. Ook goed om te weten is dat de Italiana Camini Dida Idro 110 x 55 x 57 groot is. Karel heeft goed nieuws: doordat deze Pelletkachel gekoppeld is aan het cv-systeem, maakt hij extra efficiënt gebruik van de warmte die hij produceert.

  Enthousiast geworden over de Italiana Camini Dida Idro? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Italiana Camini Elly Idro

  De Italiana Camini Elly Idro

  Bij de pelletkachel Italiana Camini Elly Idro staat duurzaamheid hoog in het vaandel er is sprake van een hoog rendement, dat op kan lopen tot wel 90%. Daarnaast is de pelletkachel een zeer zelfstandige knakker, aangezien hij prima in staat is zichzelf warm te houden. Deze Italiana Camini Elly Idro is voor de echt grote woonruimtes: hij heeft een vermogen van wel 11 kW! Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Italiana Camini Elly Idro is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  De Italiana Camini Elly Idro kan prima voor een haard geplaatst worden, omdat hij een achteraansluiting heeft, maar geen optie voor een bovenaansluiting. De Pelletkachel is 107 x 62 x 61 groot. Het is belangrijk na te gaan of dit gaat passen in het interieur! Met slechts een druk op de knop van een afstandsbediening is het genieten geblazen! Doordat deze fantastische Pelletkachel aan je CV installatie kan worden gekoppeld, kan de geproduceerde warmte het gehele huis verwarmen!

  Enthousiast geworden over de Italiana Camini Elly Idro? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Italiana Camini Nelly Più

  De Italiana Camini Nelly Più

  De pelletkachel zoals de Italiana Camini Nelly Più is een duurzaam toppertje dat rustig vuur en een warme sfeer creëert! Daarnaast is de pelletkachel een zeer zelfstandige knakker, aangezien hij prima in staat is zichzelf warm te houden. Deze Italiana Camini Nelly Più is voor de echt grote woonruimtes: hij heeft een vermogen van wel 30 kW! Ik weet wel wat kwaliteit is: de Italiana Camini Nelly Più! De haarden van Italiana Camini staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Hartstikke fijn is dat de Italiana Camini Nelly Più zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Pelletkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de Italiana Camini Nelly Più dus gewoon mee! De Pelletkachel is 121 x 58 x 74.5 groot. Het is belangrijk na te gaan of dit gaat passen in het interieur! De Italiana Camini Nelly Più kent de fantastische optie om een afstandsbediening te gebruiken. Zo kun je vanaf je luie stoel de Italiana Camini Nelly Più aanzetten (en natuurlijk ook weer uitzetten)! Het stoken wordt nóg leuker: dankzij de koppeling met je CV zal de Italiana Camini Nelly Più niet enkel alleen de woonruimte verwarmen, maar het hele huis!

  Enthousiast geworden over de Italiana Camini Nelly Più? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Italiana Camini Micron

  De Italiana Camini Micron

  De pelletkachel zoals de Italiana Camini Micron is een duurzaam toppertje dat rustig vuur en een warme sfeer creëert! Daarnaast bespaaren zowel jij als jouw pelletkachel veel energie; u kan op de bank blijven hangen en uw pelletkachel is van zeer duurzame aard. De Italiana Camini Micron kan ruimtes verwarmen tussen de 100 en 220 m3. Met vragen hierover kun je altijd bij Karel terecht! Ik weet wel wat kwaliteit is: de Italiana Camini Micron! De haarden van Italiana Camini staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  De Italiana Camini Micron kan prima voor een haard geplaatst worden, omdat hij een achteraansluiting heeft, maar geen optie voor een bovenaansluiting. Good to know: deze Pelletkachel is 95 x 79 x 26 groot. Met een diepte van 26 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie! Met slechts een druk op de knop van een afstandsbediening is het genieten geblazen!

  Enthousiast geworden over de Italiana Camini Micron? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Italiana Camini Idropoint

  De Italiana Camini Idropoint

  Bij de pelletkachel Italiana Camini Idropoint staat duurzaamheid hoog in het vaandel er is sprake van een hoog rendement, dat op kan lopen tot wel 90%. Daarnaast kan een pelletkachel figuurlijk gezien volledig op z’n eigen benen staan, hij regelt de boel volledig zelf. De Italiana Camini Idropoint stijgt met zijn vermogen van 12 kW ver uit boven de gemiddelde haard en is daarom geschikt voor woonruimtes van meer dan 220 m3. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Italiana Camini Idropoint is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Italiana Camini Idropoint zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Italiana Camini Idropoint heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! De Pelletkachel is 93 x 49 x 50 groot. Het is belangrijk na te gaan of dit gaat passen in het interieur! Sfeer en warmte met één druk op de knop: het kan met de Italiana Camini Idropoint en bijgeleverde afstandsbediening! Doordat deze fantastische Pelletkachel aan je CV installatie kan worden gekoppeld, kan de geproduceerde warmte het gehele huis verwarmen!

  Enthousiast geworden over de Italiana Camini Idropoint? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Italiana Camini Point

  De Italiana Camini Point

  Wanneer je niet alleen wil kiezen voor sfeer en warmte, maar ook voor een lagere energierekening, dan past de pelletkachel helemaal in je straatje! Daarnaast kan een pelletkachel figuurlijk gezien volledig op z’n eigen benen staan, hij regelt de boel volledig zelf. De Italiana Camini Point is buitengewoon geschikt voor woonruimtes van 100 tot 220 m3, aangezien hij een vermogen heeft van maar liefst 8. Voor advies kun je altijd bij Karel aankloppen! Ik weet wel wat kwaliteit is: de Italiana Camini Point! De haarden van Italiana Camini staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  De Italiana Camini Point is een fantastisch product, maar houd er wel rekening mee dat hij altijd vlakbij een schouw of een muur moet worden geplaatst. De afmetingen van deze Pelletkachel zijn 93 x 50 x 49. En ik heb goed nieuws: omdat deze Pelletkachel niet diep is (49 cm), is ‘ie op veel plekken thuis! De Italiana Camini Point kent de fantastische optie om een afstandsbediening te gebruiken. Zo kun je vanaf je luie stoel de Italiana Camini Point aanzetten (en natuurlijk ook weer uitzetten)!

  Enthousiast geworden over de Italiana Camini Point? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 2.225,00

  Aanbieding € 2.025,00

  Bekijk details

Artikelen 1 tot 10 van 100 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5