Vrijstaande pelletkachel

4 artikel(en)

per pagina

 • La Nordica Extraflame Souvenir Steel

  De La Nordica Extraflame Souvenir Steel

  De pelletkachel zoals de La Nordica Extraflame Souvenir Steel is een duurzaam toppertje dat rustig vuur en een warme sfeer creëert! Daarnaast bespaaren zowel jij als jouw pelletkachel veel energie; u kan op de bank blijven hangen en uw pelletkachel is van zeer duurzame aard. Deze La Nordica Extraflame Souvenir Steel is voor de echt grote woonruimtes: hij heeft een vermogen van wel 10.2 kW! Ik weet wel wat kwaliteit is: de La Nordica Extraflame Souvenir Steel! De haarden van La Nordica Extraflame staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Een fantastisch gegeven is dat de La Nordica Extraflame Souvenir Steel een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de La Nordica Extraflame Souvenir Steel gewoon met je mee! Met een diepte van 29.6 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie! Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om de La Nordica Extraflame Souvenir Steel in-en uit te schakelen met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening! Zo geniet je zonder enige moeite van warmte en sfeer.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Souvenir Steel? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Souvenir Lux

  De La Nordica Extraflame Souvenir Lux

  Bij de pelletkachel La Nordica Extraflame Souvenir Lux staat duurzaamheid hoog in het vaandel er is sprake van een hoog rendement, dat op kan lopen tot wel 90%. Daarnaast is de pelletkachel een zeer zelfstandige knakker, aangezien hij prima in staat is zichzelf warm te houden. Met zeer kleine moeite kan deze La Nordica Extraflame Souvenir Lux met zijn vermogen van 10.2 kW zeer grote ruimtes verwarmen. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van La Nordica Extraflame het helemaal voor jou! La Nordica Extraflame staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de La Nordica Extraflame Souvenir Lux zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De La Nordica Extraflame Souvenir Lux heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Door de diepte van 29.7 cm kan de La Nordica Extraflame Souvenir Lux met gemak overal geplaatst worden! De La Nordica Extraflame Souvenir Lux kent de fantastische optie om een afstandsbediening te gebruiken. Zo kun je vanaf je luie stoel de La Nordica Extraflame Souvenir Lux aanzetten (en natuurlijk ook weer uitzetten)!

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Souvenir Lux? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Novella Evo

  De La Nordica Extraflame Novella Evo

  Ah, met de pelletkachel zoals La Nordica Extraflame Novella Evo zit je altijd goed! De pelletkachel zoals La Nordica Extraflame Novella Evo biedt namelijk duurzame warmte vanwege het hoge rendement. Daarnaast kan een pelletkachel figuurlijk gezien volledig op z’n eigen benen staan, hij regelt de boel volledig zelf. Deze La Nordica Extraflame Novella Evo is voor de echt grote woonruimtes: hij heeft een vermogen van wel 10.2 kW! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van La Nordica Extraflame het helemaal voor jou! La Nordica Extraflame staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  De La Nordica Extraflame Novella Evo is een fantastisch product, maar houd er wel rekening mee dat hij altijd vlakbij een schouw of een muur moet worden geplaatst. Met slechts een druk op de knop van een afstandsbediening is het genieten geblazen!

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Novella Evo? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Viviana Evo

  De La Nordica Extraflame Viviana Evo

  Ah, met de pelletkachel zoals La Nordica Extraflame Viviana Evo zit je altijd goed! De pelletkachel zoals La Nordica Extraflame Viviana Evo biedt namelijk duurzame warmte vanwege het hoge rendement. Daarnaast is de pelletkachel een zeer zelfstandige knakker, aangezien hij prima in staat is zichzelf warm te houden. De La Nordica Extraflame Viviana Evo stijgt met zijn vermogen van 10.2 kW ver uit boven de gemiddelde haard en is daarom geschikt voor woonruimtes van meer dan 220 m3. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige La Nordica Extraflame Viviana Evo is slechts 2738 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  De La Nordica Extraflame Viviana Evo is echt iets voor jou wanneer je deze voor de schouw wil zetten. Dit omdat hij beschikt over een achteraansluiting.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Viviana Evo? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

4 artikel(en)

per pagina