Scan

3 Item(s)

per page

 • Scan 80

  De Scan 80

  Ik kan je vertellen dat de Scan 80 een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Dankzij zijn vermogen van 8 kW, is Houtkachel geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! De Scan 80 is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Scan veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Scan 80.

  Hartstikke fijn is dat de Scan 80 zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de Scan 80 dus gewoon mee! Ook goed om te weten is dat de Scan 80 135,1 x 38,5 x 38,5 groot is. Nóg een spetterend voordeel: omdat de diepte van Scan 80 38.5 cm is, kan hij bijna overal wel geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Scan 80? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Scan 5004

  De Scan 5004

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Scan 5004 aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Scan 5004 voldoet hier volledig aan! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Met zeer kleine moeite kan deze Scan 5004 met zijn vermogen van 10 kW zeer grote ruimtes verwarmen. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Scan 5004 is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Goed om te weten is dat de Scan 5004 een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting.

  Enthousiast geworden over de Scan 5004? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Scan 5003

  De Scan 5003

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Scan 5003 je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Je kunt terecht bij Scan 5003 met een vermogen van 8 kW wanneer je zoekende bent naar de verwarming van een middelgrote ruimte van 100 tot 220 m3. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Scan 5003! De haarden van Scan staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Goed om te weten is dat de Scan 5003 een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting. Deze gashaard heeft een gesloten systeem. Lucht wordt ingevoerd én afgevoerd door hetzelfde kanaal. Dit noemt men ook wel een concentrisch rookkanaal.

  Enthousiast geworden over de Scan 5003? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

3 Item(s)

per page