La Nordica Extraflame

Items 1 to 10 of 29 total

per page

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • La Nordica Extraflame Svezia New

  De La Nordica Extraflame Svezia New

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de La Nordica Extraflame Svezia New aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de La Nordica Extraflame Svezia New voldoet hier volledig aan! Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 10.6 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. Dat de La Nordica Extraflame al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de La Nordica Extraflame Svezia New. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Hartstikke fijn is dat de La Nordica Extraflame Svezia New zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de La Nordica Extraflame Svezia New dus gewoon mee!

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Svezia New? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Wanda Classic Evo

  De La Nordica Extraflame Wanda Classic Evo

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de La Nordica Extraflame Wanda Classic Evo aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de La Nordica Extraflame Wanda Classic Evo voldoet hier volledig aan! Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. Voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter is Houtkachel met zijn 8.5 kW de gegadigde! Dat de La Nordica Extraflame al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de La Nordica Extraflame Wanda Classic Evo. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Goed om te weten is dat de La Nordica Extraflame Wanda Classic Evo een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Wanda Classic Evo? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Fedora

  De La Nordica Extraflame Fedora

  Ik kan je vertellen dat de La Nordica Extraflame Fedora een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Met zijn vermogen van 9 kW is deze La Nordica Extraflame Fedora een lot uit de loterij voor de middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. De La Nordica Extraflame Fedora is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de La Nordica Extraflame veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de La Nordica Extraflame Fedora.

  De La Nordica Extraflame Fedora heeft een bovenaansluiting, maar geen optie voor een achteraansluiting. Daarom is deze minder geschikt om voor een schouw te plaatsen.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Fedora? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Dorella L8 X

  De La Nordica Extraflame Dorella L8 X

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals La Nordica Extraflame Dorella L8 X maakt het helemaal waar! Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! De La Nordica Extraflame Dorella L8 X kan ruimtes verwarmen tussen de 100 en 220 m3. Met vragen hierover kun je altijd bij Karel terecht! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van La Nordica Extraflame het helemaal voor jou! La Nordica Extraflame staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Iets minder ideaal aan de La Nordica Extraflame Dorella L8 X is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (49.1 cm), is ‘ie op veel plekken thuis! Dankzij het open systeem van deze prachtige gashaard kan hij gewoon op een normaal rookkanaal worden aangesloten!

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Dorella L8 X? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Gemma Forno

  De La Nordica Extraflame Gemma Forno

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de La Nordica Extraflame Gemma Forno aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de La Nordica Extraflame Gemma Forno voldoet hier volledig aan! Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! Met zijn vermogen van 7.2 kW is deze La Nordica Extraflame Gemma Forno een lot uit de loterij voor de middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van La Nordica Extraflame het helemaal voor jou! La Nordica Extraflame staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Wanneer je in gedachten had de La Nordica Extraflame Gemma Forno voor een schouw te plaatsen, zoek dan even verder! De La Nordica Extraflame Gemma Forno heeft namelijk enkel een bovenaansluiting. In iedere soort ruimte is er plek voor de Houtkachel vanwege de diepte van 49.5 cm. De La Nordica Extraflame Gemma Forno kan prima aangesloten worden op een normaal rookkanaal, omdat hij een open systeem heeft.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Gemma Forno? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Rosa XXL

  De La Nordica Extraflame Rosa XXL

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de La Nordica Extraflame Rosa XXL aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de La Nordica Extraflame Rosa XXL voldoet hier volledig aan! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. De La Nordica Extraflame Rosa XXL zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 10 kW zeker naar rechts swipen! De La Nordica Extraflame Rosa XXL kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. De La Nordica Extraflame Rosa XXL is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de La Nordica Extraflame veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de La Nordica Extraflame Rosa XXL.

  Hartstikke fijn is dat de La Nordica Extraflame Rosa XXL zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de La Nordica Extraflame Rosa XXL dus gewoon mee!

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Rosa XXL? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Rosa Reverse

  De La Nordica Extraflame Rosa Reverse

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de La Nordica Extraflame Rosa Reverse aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de La Nordica Extraflame Rosa Reverse voldoet hier volledig aan! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 10 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. De La Nordica Extraflame Rosa Reverse is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de La Nordica Extraflame veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de La Nordica Extraflame Rosa Reverse.

  Hartstikke fijn is dat de La Nordica Extraflame Rosa Reverse zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de La Nordica Extraflame Rosa Reverse dus gewoon mee!

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Rosa Reverse? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Rosanna Idro

  De La Nordica Extraflame Rosanna Idro

  Wanneer je niet alleen wil kiezen voor sfeer en warmte, maar ook voor een lagere energierekening, dan past de pelletkachel helemaal in je straatje! Daarnaast kan een pelletkachel figuurlijk gezien volledig op z’n eigen benen staan, hij regelt de boel volledig zelf. De La Nordica Extraflame Rosanna Idro stijgt met zijn vermogen van 14.2 kW ver uit boven de gemiddelde haard en is daarom geschikt voor woonruimtes van meer dan 220 m3. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige La Nordica Extraflame Rosanna Idro is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  De La Nordica Extraflame Rosanna Idro is een fantastisch product, maar houd er wel rekening mee dat hij altijd vlakbij een schouw of een muur moet worden geplaatst. Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om de La Nordica Extraflame Rosanna Idro in-en uit te schakelen met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening! Zo geniet je zonder enige moeite van warmte en sfeer. Karel heeft goed nieuws: doordat deze Pelletkachel gekoppeld is aan het cv-systeem, maakt hij extra efficiënt gebruik van de warmte die hij produceert.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Rosanna Idro? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Concita

  De La Nordica Extraflame Concita

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel La Nordica Extraflame Concita! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. De La Nordica Extraflame Concita zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 11.8 kW zeker naar rechts swipen! De La Nordica Extraflame Concita kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Ik weet wel wat kwaliteit is: de La Nordica Extraflame Concita! De haarden van La Nordica Extraflame staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Goed om te weten is dat de La Nordica Extraflame Concita een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Concita? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Rosetta BII

  De La Nordica Extraflame Rosetta BII

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de La Nordica Extraflame Rosetta BII aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de La Nordica Extraflame Rosetta BII voldoet hier volledig aan! Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! De La Nordica Extraflame Rosetta BII is buitengewoon geschikt voor woonruimtes van 100 tot 220 m3, aangezien hij een vermogen heeft van maar liefst 8. Voor advies kun je altijd bij Karel aankloppen! Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige La Nordica Extraflame Rosetta BII is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de La Nordica Extraflame Rosetta BII zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De La Nordica Extraflame Rosetta BII heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Rosetta BII? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

Items 1 to 10 of 29 total

per page

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3