Door een systeemfout worden mogelijk verkeerde prijzen getoond, neem aub contact op voor de juiste prijsopgave.

La Nordica Extraflame

Artikelen 1 tot 10 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • La Nordica Extraflame Rosa XXL

  De La Nordica Extraflame Rosa XXL

  Ik kan je vertellen dat de La Nordica Extraflame Rosa XXL een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Dankzij zijn vermogen van 8.5 kW, is Houtkachel geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van La Nordica Extraflame het helemaal voor jou! La Nordica Extraflame staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de La Nordica Extraflame Rosa XXL zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De La Nordica Extraflame Rosa XXL heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Rosa XXL? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Nicoletta

  De La Nordica Extraflame Nicoletta

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de La Nordica Extraflame Nicoletta aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de La Nordica Extraflame Nicoletta voldoet hier volledig aan! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Dankzij zijn vermogen van 8 kW, is Houtkachel geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! De La Nordica Extraflame Nicoletta is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de La Nordica Extraflame veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de La Nordica Extraflame Nicoletta.

  Helaas heeft de La Nordica Extraflame Nicoletta geen optie voor een achteraansluiting, waardoor hij niet zo geschikt is om voor een schouw te plaatsen.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Nicoletta? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Rosetta Sinistra BII

  De La Nordica Extraflame Rosetta Sinistra BII

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de La Nordica Extraflame Rosetta Sinistra BII aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de La Nordica Extraflame Rosetta Sinistra BII voldoet hier volledig aan! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter is Houtkachel met zijn 7.3 kW de gegadigde! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van La Nordica Extraflame het helemaal voor jou! La Nordica Extraflame staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Het lijkt wel alsof de La Nordica Extraflame Rosetta Sinistra BII alleen maar voordelen heeft! De La Nordica Extraflame Rosetta Sinistra BII heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Houtkachel past hierom in elke situatie. Ik noteer hierbij wel even dat deze gashaard een gesloten systeem heeft en het noodzakelijk is dat er een concentrisch rookkanaal wordt gebruikt. Dit houdt in dat de lucht in- en afgevoerd wordt door hetzelfde kanaal.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Rosetta Sinistra BII? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Rossella R1

  De La Nordica Extraflame Rossella R1

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de La Nordica Extraflame Rossella R1 je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Je kunt terecht bij La Nordica Extraflame Rossella R1 met een vermogen van 9 kW, wanneer je zoekende bent naar de verwarming van een middelgrote ruimte van 100 tot 220 m3. Dat de La Nordica Extraflame al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de La Nordica Extraflame Rossella R1. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Helaas heeft de La Nordica Extraflame Rossella R1 geen optie voor een achteraansluiting, waardoor hij niet zo geschikt is om voor een schouw te plaatsen. De La Nordica Extraflame Rossella R1 kan prima aangesloten worden op een normaal rookkanaal, omdat hij een open systeem heeft.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Rossella R1? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Mamy

  De La Nordica Extraflame Mamy

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel La Nordica Extraflame Mamy! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Dankzij zijn vermogen van 8.7 kW, is Houtkachel geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! Dat de La Nordica Extraflame al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de La Nordica Extraflame Mamy. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Een fantastisch gegeven is dat de La Nordica Extraflame Mamy een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de La Nordica Extraflame Mamy gewoon met je mee! Deze gashaard heeft een open systeem. Dit leg ik even uit: de lucht wordt in dit systeem uit de woon- of kruipruimte getrokken, maar afgevoerd door het rookkanaal. Bij een gesloten systeem gebeurt beiden in hetzelfde rookkanaal!

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Mamy? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame TermoRosa D.S.A.

  De La Nordica Extraflame TermoRosa D.S.A.

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel La Nordica Extraflame TermoRosa D.S.A.! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Deze La Nordica Extraflame TermoRosa D.S.A. is voor de echt grote woonruimtes: hij heeft een vermogen van wel 15.5 kW! Ik weet wel wat kwaliteit is: de La Nordica Extraflame TermoRosa D.S.A.! De haarden van La Nordica Extraflame staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Hartstikke fijn is dat de La Nordica Extraflame TermoRosa D.S.A. zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de La Nordica Extraflame TermoRosa D.S.A. dus gewoon mee! De La Nordica Extraflame TermoRosa D.S.A. kan prima aangesloten worden op een normaal rookkanaal, omdat hij een open systeem heeft. Het stoken wordt nóg leuker: dankzij de koppeling met je CV zal de La Nordica Extraflame TermoRosa D.S.A. niet enkel alleen de woonruimte verwarmen, maar het hele huis!

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame TermoRosa D.S.A.? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Rossella Plus

  De La Nordica Extraflame Rossella Plus

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de La Nordica Extraflame Rossella Plus je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! Met zijn vermogen van 8 kW is deze La Nordica Extraflame Rossella Plus een lot uit de loterij voor de middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Dat de La Nordica Extraflame al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de La Nordica Extraflame Rossella Plus. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Goed om te weten is dat de La Nordica Extraflame Rossella Plus een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Rossella Plus? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Dorella L8 X

  De La Nordica Extraflame Dorella L8 X

  Ik kan je vertellen dat de La Nordica Extraflame Dorella L8 X een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Voor de verwarming van ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter, ben je bij Houtkachel aan het juiste adres! Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige La Nordica Extraflame Dorella L8 X is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  De La Nordica Extraflame Dorella L8 X heeft een bovenaansluiting, maar geen optie voor een achteraansluiting. Daarom is deze minder geschikt om voor een schouw te plaatsen. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (49.1 cm), is ‘ie op veel plekken thuis! Ik noteer hierbij wel even dat deze gashaard een gesloten systeem heeft en het noodzakelijk is dat er een concentrisch rookkanaal wordt gebruikt. Dit houdt in dat de lucht in- en afgevoerd wordt door hetzelfde kanaal.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Dorella L8 X? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Fedora

  De La Nordica Extraflame Fedora

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel La Nordica Extraflame Fedora! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Dankzij zijn vermogen van 8.3 kW, is Houtkachel geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige La Nordica Extraflame Fedora is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Helaas heeft de La Nordica Extraflame Fedora geen optie voor een achteraansluiting, waardoor hij niet zo geschikt is om voor een schouw te plaatsen.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Fedora? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • La Nordica Extraflame Gaia Forno

  De La Nordica Extraflame Gaia Forno

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals La Nordica Extraflame Gaia Forno maakt het helemaal waar! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Klein maar fijn: dit Houtkachel heeft een 6, waarmee hij in staat is wat kleinere woonruimtes voor jou te verwarmen en daarmee nog knusser te maken. Ik weet wel wat kwaliteit is: de La Nordica Extraflame Gaia Forno! De haarden van La Nordica Extraflame staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Iets minder ideaal aan de La Nordica Extraflame Gaia Forno is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Met een diepte van 46.3 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie! Het systeem van deze gashaard is open en dit maakt ‘m zeer geschikt voor een bestaande situatie met een standaard rookkanaal.

  Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Gaia Forno? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4