KachelkrakerKachelkraker

La Nordica Extraflame Luisella La Nordica Extraflame Luisella La Nordica Extraflame Luisella

La Nordica Extraflame Luisella

Wanneer je niet alleen wil kiezen voor sfeer en warmte, maar ook voor een lagere energierekening, dan past de pelletkachel helemaal in je straatje! Daarnaast kan een pelletkachel figuurlijk gezien volledig op z’n eigen benen staan, hij regelt de boel volledig zelf. Wanneer slechts een minder grote ruimte, beneden de 100 m3, verwarmd moet worden, is deze Pelletkachel met zijn vermogen van 4.4 totaal ideaal. Dat de La Nordica Extraflame al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de La Nordica Extraflame Luisella. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Pelletkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ik kan u verblijden met het feit dat de La Nordica Extraflame Luisella zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De La Nordica Extraflame Luisella heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Met een diepte van 30.7 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie! De La Nordica Extraflame Luisella is van alle gemakken voorzien, zo kan je hem met een afstandsbediening gewoon vanaf de bank in- en uitschakelen!

Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Luisella? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Op aanvraag

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Luisella
Staat Nieuw
Type Pelletkachel
Draaideur Ja
Brandstof Pellets
Externe luchttoevoer Optioneel
Vermogen 4.4 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseA+
Rendement91 %
Materiaal Gietijzer, Staal
Kleur Rood, Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 89,2 cm
Breedte 57,2 cm
Diepte 30,7 cm
Vuurbeeld Pelletvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 80 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Wifi-moduleOptioneel
Afstandbediening Ja

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!