KachelkrakerKachelkraker

La Nordica Extraflame Klaudia La Nordica Extraflame Klaudia La Nordica Extraflame Klaudia La Nordica Extraflame Klaudia

La Nordica Extraflame Klaudia

Bij de pelletkachel La Nordica Extraflame Klaudia staat duurzaamheid hoog in het vaandel er is sprake van een hoog rendement, dat op kan lopen tot wel 90%. Daarnaast kun je zonder een spatje moeite genieten van de warmte van de autonome pelletkachel. De La Nordica Extraflame Klaudia is buitengewoon geschikt voor woonruimtes van 100 tot 220 m3, aangezien hij een vermogen heeft van maar liefst 8. Voor advies kun je altijd bij Karel aankloppen! Dat de La Nordica Extraflame al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de La Nordica Extraflame Klaudia. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Pelletkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De La Nordica Extraflame Klaudia is echt iets voor jou wanneer je deze voor de schouw wil zetten. Dit omdat hij beschikt over een achteraansluiting. Met slechts een druk op de knop van een afstandsbediening is het genieten geblazen!

Enthousiast geworden over de La Nordica Extraflame Klaudia? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Op aanvraag

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Klaudia
Staat Nieuw
Type Pelletkachel
Draaideur Ja
Brandstof Pellets
Externe luchttoevoer Optioneel
Vermogen 2.5 - 8 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseA+
Rendement91 %
Materiaal Gietijzer, Staal
Kleur Ivoor, Rood, Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 101,7 cm
Breedte 49,7 cm
Diepte 53,7 cm
Vuurbeeld Pelletvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 80 mm
Achteraansluiting Ja
Wifi-moduleOptioneel
Afstandbediening Ja

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!