KachelkrakerKachelkraker

K-Stove Pluto 2022 K-Stove Pluto 2022

K-Stove Pluto 2022

Wanneer je, net als Karel, waarde hecht aan duurzaamheid, maak dan de keuze voor een pelletkachel zoals K-Stove Pluto. Het rendement van de K-Stove Pluto is namelijk ontzettend hoog, en dus duurzaam. Goed bezig! Daarnaast bespaaren zowel jij als jouw pelletkachel veel energie; u kan op de bank blijven hangen en uw pelletkachel is van zeer duurzame aard. De K-Stove Pluto kan ruimtes verwarmen tussen de 100 en 220 m3. Met vragen hierover kun je altijd bij Karel terecht! Om er voor te zorgen dat jij er warm bij kunt zitten, investeert de fabrikant van K-Stove Pluto veel in de doorontwikkeling van hun haarden. De K-Stove Pluto is daarom een betrouwbare en bovendien schitterende haard! Neem contact met mij op voor een haard die je huis nog lang zal verwarmen.

De K-Stove Pluto is een fantastisch product, maar houd er wel rekening mee dat hij altijd vlakbij een schouw of een muur moet worden geplaatst.

Enthousiast geworden over de K-Stove Pluto? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

2.215,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Pluto pellet
Staat Nieuw
Type Pelletkachel
Draaideur Ja
Brandstof Pellets
Vermogen 2.8 - 6.1 kW
EnergieklasseA+
Rendement94 %
Materiaal Staal
Kleur Bordeaux, Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 109,4 cm
Breedte 45,9 cm
Diepte 44,3 cm
Vuurbeeld Pelletvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!