Houtkachel

Houtkachels, Karel de kachelkraker heeft ze in alle soorten en maten!


Graag neem ik je mee op ontdekkingsreis door kachelland. Er zijn namelijk zoveel soorten houtkachels dat ik me voor kan stellen dat je al snel het spoor bijster raakt. Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor je nieuwe sfeerbron in huis. Dat zit bij Karel wel snor, want ik kraak elke prijs en doe je altijd een superscherp aanbod! Daarnaast zijn er altijd een aantal kacheltjes bij mij in de aanbieding. Groot ingekocht en daarom extra voordelig voor jou! Aarzel daarom niet om contact met mij op te nemen, want Karel loopt zich ook voor jou graag het vuur uit de sloffen.

Artikelen 1 tot 10 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Reny Retro L

  De Reny Retro L

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Reny Retro L maakt het helemaal waar! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Zoek niet verder wanneer je verlangt naar de verwarming van ruimte tussen de 100 en 220 kubieke meter: deze Houtkachel is hiervoor de juiste kandidaat! Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Reny Retro L is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Het lijkt wel alsof de Reny Retro L alleen maar voordelen heeft! De Reny Retro L heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Houtkachel past hierom in elke situatie. Good to know: deze Houtkachel is 80 x 54.4 x 41.4 groot. Door de diepte van 41.4 cm kan de Reny Retro L met gemak overal geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Reny Retro L? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Barbas BOX 45

  De Barbas BOX 45

  Ik kan je vertellen dat de Barbas BOX 45 een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! De Barbas BOX 45 heeft niet alleen een verpletterend uiterlijk, hij heeft ook een vermogen van maar liefst 7 kW! Hierdoor is hij de geschikte kachel voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Barbas BOX 45 is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Hartstikke fijn is dat de Barbas BOX 45 zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de Barbas BOX 45 dus gewoon mee! En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (40 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Barbas BOX 45? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 2.445,00

  Aanbieding € 2.078,25

  Bekijk details

 • Barbas BOX 70

  De Barbas BOX 70

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Barbas BOX 70 maakt het helemaal waar! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. De Barbas BOX 70 stijgt met zijn vermogen van 12 kW ver uit boven de gemiddelde haard en is daarom geschikt voor woonruimtes van meer dan 220 m3. Dat de Barbas al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Barbas BOX 70. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  De Barbas BOX 70 past zich gemakkelijk aan; hij is geschikt voor iedere situatie omdat hij naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting heeft. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (40 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Barbas BOX 70? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 2.778,00

  Aanbieding € 2.361,30

  Bekijk details

 • Barbas BOX Panorama 65

  De Barbas BOX Panorama 65

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Barbas BOX Panorama 65 maakt het helemaal waar! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Met zijn vermogen van 9 kW is deze Barbas BOX Panorama 65 een lot uit de loterij voor de middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. De Barbas BOX Panorama 65 is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Barbas veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Barbas BOX Panorama 65.

  De Barbas BOX Panorama 65 heeft een bovenaansluiting, maar geen optie voor een achteraansluiting. Daarom is deze minder geschikt om voor een schouw te plaatsen. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (41 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Barbas BOX Panorama 65? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 3.381,00

  Aanbieding € 2.873,85

  Bekijk details

 • Reny Noest XL

  De Reny Noest XL

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Reny Noest XL je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Met zijn vermogen van 8 kW is deze Reny Noest XL een lot uit de loterij voor de middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Reny het helemaal voor jou! Reny staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Het lijkt wel alsof de Reny Noest XL alleen maar voordelen heeft! De Reny Noest XL heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Houtkachel past hierom in elke situatie. Door de diepte van 42.1 cm kan de Reny Noest XL met gemak overal geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Reny Noest XL? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Barbas BOX 65

  De Barbas BOX 65

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Barbas BOX 65 maakt het helemaal waar! Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! Voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter is Houtkachel met zijn 9 kW de gegadigde! Dat de Barbas al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Barbas BOX 65. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Hartstikke fijn is dat de Barbas BOX 65 zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de Barbas BOX 65 dus gewoon mee! Met een diepte van 40 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie!

  Enthousiast geworden over de Barbas BOX 65? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 2.596,00

  Aanbieding € 2.206,60

  Bekijk details

 • Reny Retro XXL

  De Reny Retro XXL

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Reny Retro XXL je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Met zijn vermogen van 9 kW is deze Reny Retro XXL een lot uit de loterij voor de middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Reny Retro XXL is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Reny Retro XXL zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Reny Retro XXL heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! De Houtkachel is 88 x 74.4 x 41.4 groot. Het is belangrijk na te gaan of dit gaat passen in het interieur! Met een diepte van 41.4 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie!

  Enthousiast geworden over de Reny Retro XXL? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Barbas BOX 52

  De Barbas BOX 52

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Barbas BOX 52 maakt het helemaal waar! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter is Houtkachel met zijn 9 kW de gegadigde! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Barbas het helemaal voor jou! Barbas staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Barbas BOX 52 zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Barbas BOX 52 heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Met een diepte van 40 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie!

  Enthousiast geworden over de Barbas BOX 52? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 2.310,00

  Aanbieding € 1.963,50

  Bekijk details

 • Reny Noest L

  De Reny Noest L

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Reny Noest L je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. De Reny Noest L kan ruimtes verwarmen tussen de 100 en 220 m3. Met vragen hierover kun je altijd bij Karel terecht! Ik weet wel wat kwaliteit is: de Reny Noest L! De haarden van Reny staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  De Reny Noest L past zich gemakkelijk aan; hij is geschikt voor iedere situatie omdat hij naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting heeft. Ook goed om te weten is dat de Reny Noest L 75.5 x 59 x 42.1 groot is. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (42.1 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Reny Noest L? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Barbas BOX 75

  De Barbas BOX 75

  Ik kan je vertellen dat de Barbas BOX 75 een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Deze Barbas BOX 75 is voor de echt grote woonruimtes: hij heeft een vermogen van wel 13 kW! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Barbas het helemaal voor jou! Barbas staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Een fantastisch gegeven is dat de Barbas BOX 75 een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de Barbas BOX 75 gewoon met je mee! Good to know: deze Houtkachel is 49.3 x 75.6 x 40 groot. Door de diepte van 40 cm kan de Barbas BOX 75 met gemak overal geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Barbas BOX 75? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 2.950,00

  Aanbieding € 2.507,50

  Bekijk details

Artikelen 1 tot 10 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Welke houtkachels zijn voor mij geschikt?Houtkachels


Het is belangrijk om te kijken welke houtkachels voor jouw persoonlijke situatie het meest geschikt zijn. In de eerste plaats kijk je naar het uiterlijk van een haard, maar naast de "looks" wil je natuurlijk ook dat een kachel mooi en zuinig brandt. Daarnaast is het belangrijk om een kachel te kopen die voldoende vermogen heeft om jouw woonkamer heerlijk op temperatuur te krijgen. Doe je dit niet, dan heb je een kachel die je constant hoog op moet stoken of ééntje die je moet temperen waardoor de ruit vervuild raakt en je niet meer kunt kijken naar je mooie vuurtje. Ik, Karel, help je natuurlijk graag om de juiste keuze te maken. Aan het aantal houtkachels op mijn site kan het niet liggen, want de keuze bij Karel is reuze!

Inbouw, inzet, vrijstaand, hangend... wat moet ik dan kiezen Karel?Inbouw houtkachels


Dit product kies je meestal als je alles strak weggewerkt wilt hebben in de muur. Geen afvoerpijp in het zicht, maar het geheel komt in de meeste gevallen wel een stukje de kamer in. De inbouwhoutkachel bouwen we in een zogenaamde koof welke onze mannen afwerken met brandwerend materiaal. Hoe zo'n koof er uit moet zien? Daarin ben je geheel vrij. Vaak combineren we de koven met natuursteen plateau's, maar de haard strak zonder frame inbouwen heeft ook een zeer moderne uitstraling. Klik hier voor meer inbouwhaarden.

Inzet houtkachels


De term zegt het eigenlijk al; deze houtkachels zet je in de muur. De inzethoutkachel wordt in de meeste gevallen gekozen wanneer een bestaande open haard vervangen wordt door een toestel met een véél hoger rendement (een houtkachel dus ;-) ) Doordat dit product in de hoogte en breedte niet meer ruimte inneemt dan de voorzijde schuif je 'm zo in de muur!

Vrijstaande houtkachels


Als je al een bestaande aansluiting voor houtkachels hebt, of je wilt in de toekomst de mogelijkheid hebben om een nieuw model aan te schaffen, dan is een vrijstaande kachel iets voor jou! Dat zijn natuurlijk niet de belangrijkste redenen om vrijstaande houtkachels te overwegen. Over het algemeen hebben vrijstaande houtkachels een hoger rendement (convectiewarmte), zijn eenvoudiger schoon te maken (aslades) en in talloze merken, modellen en uitvoeringen. Ik vertel je er graag veel meer over.