Houtkachel

Houtkachels, Karel de kachelkraker heeft ze in alle soorten en maten!


Graag neem ik je mee op ontdekkingsreis door kachelland. Er zijn namelijk zoveel soorten houtkachels dat ik me voor kan stellen dat je al snel het spoor bijster raakt. Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor je nieuwe sfeerbron in huis. Dat zit bij Karel wel snor, want ik kraak elke prijs en doe je altijd een superscherp aanbod! Daarnaast zijn er altijd een aantal kacheltjes bij mij in de aanbieding. Groot ingekocht en daarom extra voordelig voor jou! Aarzel daarom niet om contact met mij op te nemen, want Karel loopt zich ook voor jou graag het vuur uit de sloffen.

Artikelen 1 tot 10 van 53 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Reny Noest XL

  De Reny Noest XL

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Reny Noest XL je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. Met zijn vermogen van 8 kW is deze Reny Noest XL een lot uit de loterij voor de middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Reny Noest XL! De haarden van Reny staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Reny Noest XL zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Reny Noest XL heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Met een diepte van 42.1 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie!

  Enthousiast geworden over de Reny Noest XL? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Barbas BOX 45 houtkachel

  De Barbas BOX 45

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Barbas BOX 45 aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Barbas BOX 45 voldoet hier volledig aan! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. De Barbas BOX 45 kan ruimtes verwarmen tussen de 100 en 220 m3. Met vragen hierover kun je altijd bij Karel terecht! Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Barbas BOX 45 is slechts 2350 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Het lijkt wel alsof de Barbas BOX 45 alleen maar voordelen heeft! De Barbas BOX 45 heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Houtkachel past hierom in elke situatie. Door de diepte van 40 cm kan de Barbas BOX 45 met gemak overal geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Barbas BOX 45? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 2.445,00

  Aanbieding € 2.078,25

  Bekijk details

 • Reny Retro XXL Houtkachel

  De Reny Retro XXL

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Reny Retro XXL maakt het helemaal waar! Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! Je kunt terecht bij Reny Retro XXL met een vermogen van 9 kW, wanneer je zoekende bent naar de verwarming van een middelgrote ruimte van 100 tot 220 m3. De Reny Retro XXL is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Reny veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Reny Retro XXL.

  De Reny Retro XXL past zich gemakkelijk aan; hij is geschikt voor iedere situatie omdat hij naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting heeft. De afmetingen van deze Houtkachel zijn 88 x 74.4 x 41.4. Nóg een spetterend voordeel: omdat de diepte van Reny Retro XXL 41.4 cm is, kan hij bijna overal wel geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Reny Retro XXL? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Barbas BOX 70 houtkachel

  De Barbas BOX 70

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel Barbas BOX 70! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Met zeer kleine moeite kan deze Barbas BOX 70 met zijn vermogen van 12 kW zeer grote ruimtes verwarmen. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Barbas het helemaal voor jou! Barbas staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Het lijkt wel alsof de Barbas BOX 70 alleen maar voordelen heeft! De Barbas BOX 70 heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Houtkachel past hierom in elke situatie. Met een diepte van 40 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie!

  Enthousiast geworden over de Barbas BOX 70? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 2.778,00

  Aanbieding € 2.361,30

  Bekijk details

 • Barbas BOX Panorama 65 houtkachel

  De Barbas BOX Panorama 65

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Barbas BOX Panorama 65 je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Met zijn vermogen van 9 kW is deze Barbas BOX Panorama 65 een lot uit de loterij voor de middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Barbas BOX Panorama 65 is slechts 3250 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Wanneer je in gedachten had de Barbas BOX Panorama 65 voor een schouw te plaatsen, zoek dan even verder! De Barbas BOX Panorama 65 heeft namelijk enkel een bovenaansluiting. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (41 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Barbas BOX Panorama 65? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 3.381,00

  Aanbieding € 2.873,85

  Bekijk details

 • Reny Noest L

  De Reny Noest L

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Reny Noest L aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Reny Noest L voldoet hier volledig aan! Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. De schitterende Reny Noest L is prima in staat gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter met warmte te omarmen. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Reny het helemaal voor jou! Reny staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Reny Noest L zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Reny Noest L heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Check eerst even of je ruimte hebt voor de Reny Noest L. De Reny Noest L heeft de volgende afmetingen: 75.5 x 59 x 42.1. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (42.1 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Reny Noest L? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Barbas BOX 65 houtkachel

  De Barbas BOX 65

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Barbas BOX 65 aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Barbas BOX 65 voldoet hier volledig aan! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter is Houtkachel met zijn 9 kW de gegadigde! Dat de Barbas al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Barbas BOX 65. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Een fantastisch gegeven is dat de Barbas BOX 65 een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de Barbas BOX 65 gewoon met je mee! En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (40 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Barbas BOX 65? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 2.596,00

  Aanbieding € 2.206,60

  Bekijk details

 • Reny Oslo XXL

  De Reny Oslo XXL

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Reny Oslo XXL je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 10 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Reny Oslo XXL! De haarden van Reny staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  De Reny Oslo XXL past zich gemakkelijk aan; hij is geschikt voor iedere situatie omdat hij naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting heeft. De afmetingen van deze Houtkachel zijn 80x73.4x55.2. Dankzij het open systeem van deze prachtige gashaard kan hij gewoon op een normaal rookkanaal worden aangesloten!

  Enthousiast geworden over de Reny Oslo XXL? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Reny Dynamic R

  De Reny Dynamic R

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Reny Dynamic R maakt het helemaal waar! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. De Reny Dynamic R is buitengewoon geschikt voor woonruimtes van 100 tot 220 m3, aangezien hij een vermogen heeft van maar liefst 8. Voor advies kun je altijd bij Karel aankloppen! Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Reny Dynamic R is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Reny Dynamic R zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Reny Dynamic R heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Check eerst even of je ruimte hebt voor de Reny Dynamic R. De Reny Dynamic R heeft de volgende afmetingen: 90 x 53,9 x 42. Nóg een spetterend voordeel: omdat de diepte van Reny Dynamic R 42 cm is, kan hij bijna overal wel geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Reny Dynamic R? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Barbas BOX 52 houtkachel

  De Barbas BOX 52

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel Barbas BOX 52! Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! Met zijn vermogen van 9 kW is deze Barbas BOX 52 een lot uit de loterij voor de middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Barbas BOX 52! De haarden van Barbas staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Hartstikke fijn is dat de Barbas BOX 52 zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de Barbas BOX 52 dus gewoon mee! Door de diepte van 40 cm kan de Barbas BOX 52 met gemak overal geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Barbas BOX 52? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 2.310,00

  Aanbieding € 1.963,50

  Bekijk details

Artikelen 1 tot 10 van 53 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Welke houtkachels zijn voor mij geschikt?Houtkachels


Het is belangrijk om te kijken welke houtkachels voor jouw persoonlijke situatie het meest geschikt zijn. In de eerste plaats kijk je naar het uiterlijk van een haard, maar naast de "looks" wil je natuurlijk ook dat een kachel mooi en zuinig brandt. Daarnaast is het belangrijk om een kachel te kopen die voldoende vermogen heeft om jouw woonkamer heerlijk op temperatuur te krijgen. Doe je dit niet, dan heb je een kachel die je constant hoog op moet stoken of ééntje die je moet temperen waardoor de ruit vervuild raakt en je niet meer kunt kijken naar je mooie vuurtje. Ik, Karel, help je natuurlijk graag om de juiste keuze te maken. Aan het aantal houtkachels op mijn site kan het niet liggen, want de keuze bij Karel is reuze!

Inbouw, inzet, vrijstaand, hangend... wat moet ik dan kiezen Karel?Inbouw houtkachels


Dit product kies je meestal als je alles strak weggewerkt wilt hebben in de muur. Geen afvoerpijp in het zicht, maar het geheel komt in de meeste gevallen wel een stukje de kamer in. De inbouwhoutkachel bouwen we in een zogenaamde koof welke onze mannen afwerken met brandwerend materiaal. Hoe zo'n koof er uit moet zien? Daarin ben je geheel vrij. Vaak combineren we de koven met natuursteen plateau's, maar de haard strak zonder frame inbouwen heeft ook een zeer moderne uitstraling. Klik hier voor meer inbouwhaarden.

Inzet houtkachels


De term zegt het eigenlijk al; deze houtkachels zet je in de muur. De inzethoutkachel wordt in de meeste gevallen gekozen wanneer een bestaande open haard vervangen wordt door een toestel met een véél hoger rendement (een houtkachel dus ;-) ) Doordat dit product in de hoogte en breedte niet meer ruimte inneemt dan de voorzijde schuif je 'm zo in de muur!

Vrijstaande houtkachels


Als je al een bestaande aansluiting voor houtkachels hebt, of je wilt in de toekomst de mogelijkheid hebben om een nieuw model aan te schaffen, dan is een vrijstaande kachel iets voor jou! Dat zijn natuurlijk niet de belangrijkste redenen om vrijstaande houtkachels te overwegen. Over het algemeen hebben vrijstaande houtkachels een hoger rendement (convectiewarmte), zijn eenvoudiger schoon te maken (aslades) en in talloze merken, modellen en uitvoeringen. Ik vertel je er graag veel meer over.