Houtkachel

Houtkachels, Karel de kachelkraker heeft ze in alle soorten en maten!


Graag neem ik je mee op ontdekkingsreis door kachelland. Er zijn namelijk zoveel soorten houtkachels dat ik me voor kan stellen dat je al snel het spoor bijster raakt. Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor je nieuwe sfeerbron in huis. Dan zit bij Karel wel snor, want ik kraak elke prijs en doe je altijd een superscherp aanbod! Daarnaast zijn er altijd een aantal kacheltjes bij mij in de aanbieding. Groot ingekocht en daarom extra voordelig voor u! Aarzel daarom niet om contact met mij op te nemen, want Karel loopt zich ook voor jou graag het vuur uit de sloffen.

3 artikel(en)

per pagina

 • Koppe Nexus 7

  De Koppe Nexus 7

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Koppe Nexus 7 aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Koppe Nexus 7 voldoet hier volledig aan! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Dankzij zijn vermogen van 8 kW, is Houtkachel geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! Ik weet wel wat kwaliteit is: de Koppe Nexus 7! De haarden van Koppe staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Koppe Nexus 7 zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Koppe Nexus 7 heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Good to know: deze Houtkachel is 159 x 49 x 49 groot. Door de diepte van 49 cm kan de Koppe Nexus 7 met gemak overal geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Koppe Nexus 7? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Koppe Caron

  De Koppe Caron

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel Koppe Caron! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. De Koppe Caron is buitengewoon geschikt voor woonruimtes van 100 tot 220 m3, aangezien hij een vermogen heeft van maar liefst 8. Voor advies kun je altijd bij Karel aankloppen! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Koppe het helemaal voor jou! Koppe staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  De Koppe Caron past zich gemakkelijk aan; hij is geschikt voor iedere situatie omdat hij naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting heeft. Ook goed om te weten is dat de Koppe Caron 114 x 80 x 52 groot is.

  Enthousiast geworden over de Koppe Caron? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Koppe Caron Aqua

  De Koppe Caron Aqua

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Koppe Caron Aqua aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Koppe Caron Aqua voldoet hier volledig aan! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. De Koppe Caron Aqua zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 11 kW zeker naar rechts swipen! De Koppe Caron Aqua kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Koppe Caron Aqua! De haarden van Koppe staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Hartstikke fijn is dat de Koppe Caron Aqua zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de Koppe Caron Aqua dus gewoon mee! Good to know: deze Houtkachel is 114 x 71 x 56 groot. Het stoken wordt nóg leuker: dankzij de koppeling met je CV zal de Koppe Caron Aqua niet enkel alleen de woonruimte verwarmen, maar het hele huis!

  Enthousiast geworden over de Koppe Caron Aqua? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

3 artikel(en)

per pagina

Welke houtkachels zijn voor mij geschikt?Houtkachels


Het is belangrijk om te kijken welke houtkachels voor jouw persoonlijke situatie het meest geschikt zijn. In de eerste plaats kijk je naar het uiterlijk van een haard, maar naast de "looks" wil je natuurlijk ook dat een kachel mooi en zuinig brandt. Daarnaast is het belangrijk om een kachel te kopen die voldoende vermogen heeft om jouw woonkamer heerlijk om temperatuur te krijgen. Doe je dit niet, dan heb je een kachel die je constant hoog op moet stoken of ééntje die je moet temperen waardoor de ruit vervuild en je niet meer kunt kijken naar je mooie vuurtje. Ik, Karel help je natuurlijk graag om de juiste keuze te maken. Aan het aantal houtkachels op mijn site kan het niet liggen, want de keuze bij Karel is reuze!

Inbouw, inzet, vrijstaand, hangend... wat moet ik dan kiezen Karel?Inbouw houtkachels


Dit product kies je meestal als je alles strak weggewerkt wilt hebben in de muur. Geen afvoerpijp in het zicht, maar het geheel komt in de meeste gevallen wel een stukje de kamer in. De inbouwhoutkachel bouwen we in een zogenaamde koof welke onze mannen afwerken met brandwerend materiaal. Hoe zo'n koof er uit moet zien? Daarin bent u geheel vrij. Vaak combineren we de koven met natuursteen plateau's, maar de haard strak zonder frame inbouwen heeft ook een zeer moderne uitstraling. Klik hier voor meer inbouwhaarden.

Inzet houtkachels


De term zegt het eigenlijk al; deze houtkachels zet je in de muur. De inzethoutkachel wordt in de meeste gevallen gekozen wanneer een bestaande open haard vervangen wordt door een toestel met een véél hoger rendement (een houtkachel dus ;-) ) Doordat dit product in de hoogte en breedte niet meer ruimte inneemt dan de voorzijde schuif je 'm zo in de muur!

Vrijstaande houtkachels


Als je al een bestaande aansluiting voor houtkachels hebt, of je wilt in de toekomst de mogelijkheid hebben om een nieuw model aan te schaffen, dan is een vrijstaande kachel iets voor jou! Dat zijn natuurlijk niet de belangrijkste redenen om vrijstaande houtkachels te overwegen. Over het algemeen hebben vrijstaande houtkachels een hoger rendement (convectiewarmte), zijn eenvoudiger schoon te maken (aslades) en in talloze merken, modellen en uitvoeringen. Ik vertel je er graag veel meer over.