Vrijstaande houtkachel

Artikelen 1 tot 10 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Dovre Vintage 50

  De Dovre Vintage 50

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Dovre Vintage 50 maakt het helemaal waar! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter is Houtkachel met zijn 9 kW de gegadigde! Dat de Dovre al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Dovre Vintage 50. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Dovre Vintage 50 zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Dovre Vintage 50 heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Check eerst even of je ruimte hebt voor de Dovre Vintage 50. De Dovre Vintage 50 heeft de volgende afmetingen: 69 x 74 x 51 . En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (44.5 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Dovre Vintage 50? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Heta Scan-Line 20

  De Heta Scan-Line 20

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Heta Scan-Line 20 je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 12 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Heta Scan-Line 20 is slechts 8375 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Heta Scan-Line 20 zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Heta Scan-Line 20 heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Good to know: deze Houtkachel is 152,3 x 64 x 64 groot.

  Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line 20? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dovre Bold 400

  De Dovre Bold 400

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel Dovre Bold 400! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Met zijn vermogen van 9 kW is deze Dovre Bold 400 een lot uit de loterij voor de middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. De Dovre Bold 400 is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Dovre veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Dovre Bold 400.

  De Dovre Bold 400 past zich gemakkelijk aan; hij is geschikt voor iedere situatie omdat hij naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting heeft. Ook goed om te weten is dat de Dovre Bold 400 113,0 x 49,0 x 41,5 groot is. In iedere soort ruimte is er plek voor de Houtkachel vanwege de diepte van 41.5 cm.

  Enthousiast geworden over de Dovre Bold 400? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Heta Scan-Line 7A

  De Heta Scan-Line 7A

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Heta Scan-Line 7A je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. De Heta Scan-Line 7A heeft een vermogen van 6 kW: perfect voor de woonruimtes die wat aan de kleinere kant zijn. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Heta Scan-Line 7A is slechts 1790 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  De Heta Scan-Line 7A kan prima voor een haard geplaatst worden, omdat hij een achteraansluiting heeft, maar geen optie voor een bovenaansluiting. De Houtkachel is 88 x 40,4 x 39,4 groot. Het is belangrijk na te gaan of dit gaat passen in het interieur! In iedere soort ruimte is er plek voor de Houtkachel vanwege de diepte van 39.4 cm.

  Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line 7A? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
  € 1.790,00

 • Dovre Vintage 30

  De Dovre Vintage 30

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Dovre Vintage 30 maakt het helemaal waar! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. De Dovre Vintage 30 heeft niet alleen een verpletterend uiterlijk, hij heeft ook een vermogen van maar liefst 7 kW! Hierdoor is hij de geschikte kachel voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Dovre Vintage 30! De haarden van Dovre staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  De Dovre Vintage 30 past zich gemakkelijk aan; hij is geschikt voor iedere situatie omdat hij naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting heeft. De Houtkachel is 68 x 37 x 50 groot. Het is belangrijk na te gaan of dit gaat passen in het interieur! Nóg een spetterend voordeel: omdat de diepte van Dovre Vintage 30 44.5 cm is, kan hij bijna overal wel geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Dovre Vintage 30? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Heta Scan-Line 820B

  De Heta Scan-Line 820B

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Heta Scan-Line 820B je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. De Heta Scan-Line 820B is buitengewoon geschikt voor woonruimtes van 100 tot 220 m3, aangezien hij een vermogen heeft van maar liefst 8. Voor advies kun je altijd bij Karel aankloppen! De Heta Scan-Line 820B is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Heta veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Heta Scan-Line 820B.

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Heta Scan-Line 820B zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Heta Scan-Line 820B heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Good to know: deze Houtkachel is 132,5 x 54,8 x 44 groot. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (44 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line 820B? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Heta Scan-Line Napoli

  De Heta Scan-Line Napoli

  Ik kan je vertellen dat de Heta Scan-Line Napoli een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! Met zijn vermogen van 8 kW is deze Heta Scan-Line Napoli een lot uit de loterij voor de middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Heta Scan-Line Napoli is slechts 4795 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Heta Scan-Line Napoli zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Heta Scan-Line Napoli heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Check eerst even of je ruimte hebt voor de Heta Scan-Line Napoli . De Heta Scan-Line Napoli heeft de volgende afmetingen: 105,6 x 59,4 x 55.

  Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line Napoli ? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dru 64 CB

  De Dru 64 CB

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Dru 64 CB aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Dru 64 CB voldoet hier volledig aan! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Met zeer kleine moeite kan deze Dru 64 CB met zijn vermogen van 11 kW zeer grote ruimtes verwarmen. De Dru 64 CB is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de DRU veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Dru 64 CB.

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Dru 64 CB zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Dru 64 CB heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! De Houtkachel is 75 x 65 x 56,6 groot. Het is belangrijk na te gaan of dit gaat passen in het interieur!

  Enthousiast geworden over de Dru 64 CB? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Heta Scan-Line 850M

  De Heta Scan-Line 850M

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Heta Scan-Line 850M aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Heta Scan-Line 850M voldoet hier volledig aan! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. De Heta Scan-Line 850M zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 11 kW zeker naar rechts swipen! De Heta Scan-Line 850M kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Heta het helemaal voor jou! Heta staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Goed om te weten is dat de Heta Scan-Line 850M een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting. In iedere soort ruimte is er plek voor de Houtkachel vanwege de diepte van 42.8 cm.

  Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line 850M? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Heta Scan-Line 820MS

  De Heta Scan-Line 820MS

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Heta Scan-Line 820MS je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. Dankzij zijn vermogen van 8 kW, is Houtkachel geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! De Heta Scan-Line 820MS is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Heta veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Heta Scan-Line 820MS.

  Het goede nieuws is dat de Heta Scan-Line 820MS een achteraansluiting heeft en daarom zeer geschikt is om voor een schouw te plaatsen. De afmetingen van deze Houtkachel zijn 132,5 x 45,8 x 44. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (44 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line 820MS? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5