Vrijstaande houtkachel

Artikelen 1 tot 10 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Heta Scan-Line 80

  De Heta Scan-Line 80

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel Heta Scan-Line 80! Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! De Heta Scan-Line 80 is buitengewoon geschikt voor woonruimtes van 100 tot 220 m3, aangezien hij een vermogen heeft van maar liefst 8. Voor advies kun je altijd bij Karel aankloppen! Dat de Heta al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Heta Scan-Line 80. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Helaas heeft de Heta Scan-Line 80 geen optie voor een achteraansluiting, waardoor hij niet zo geschikt is om voor een schouw te plaatsen. Good to know: deze Houtkachel is 121,7 x 60,5 x 58,5 groot.

  Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line 80? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Heta Scan-Line 520B

  De Heta Scan-Line 520B

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel Heta Scan-Line 520B! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Heta Scan-Line 520B is slechts 3750 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Ik ben erg thuis in kachelland en weet daarom te vertellen dat het rookkanaal van de Heta Scan-Line 520B niet erg opvalt. Dit komt omdat hij een achteraansluiting heeft. De afmetingen van deze Houtkachel zijn 119 x 50 x 47 . In iedere soort ruimte is er plek voor de Houtkachel vanwege de diepte van 47 cm.

  Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line 520B? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Beaufort Advanced 6 kw

  De Beaufort Advanced 6 kw

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel Beaufort Advanced 6 kw! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. De bescheiden doch fraaie Beaufort Advanced 6 kw heeft een vermogen van 6 kW, geschikt voor de kleine, gezellige ruimtes. Dat de Beaufort al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Beaufort Advanced 6 kw. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Het lijkt wel alsof de Beaufort Advanced 6 kw alleen maar voordelen heeft! De Beaufort Advanced 6 kw heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Houtkachel past hierom in elke situatie. Check eerst even of je ruimte hebt voor de Beaufort Advanced 6 kw. De Beaufort Advanced 6 kw heeft de volgende afmetingen: 81.9 x 51.2 x 38.6. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (38.6 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Beaufort Advanced 6 kw? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Heta Scan-Line Tour 30

  De Heta Scan-Line Tour 30

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Heta Scan-Line Tour 30 maakt het helemaal waar! Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 12 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. De Heta Scan-Line Tour 30 is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Heta veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Heta Scan-Line Tour 30.

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Heta Scan-Line Tour 30 zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Heta Scan-Line Tour 30 heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Check eerst even of je ruimte hebt voor de Heta Scan-Line Tour 30. De Heta Scan-Line Tour 30 heeft de volgende afmetingen: 198 x 62 x 62.

  Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line Tour 30? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Heta Scan-Line 1000

  De Heta Scan-Line 1000

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Heta Scan-Line 1000 aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Heta Scan-Line 1000 voldoet hier volledig aan! Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. De Heta Scan-Line 1000 stijgt met zijn vermogen van 14 kW ver uit boven de gemiddelde haard en is daarom geschikt voor woonruimtes van meer dan 220 m3. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Heta het helemaal voor jou! Heta staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Een fantastisch gegeven is dat de Heta Scan-Line 1000 een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de Heta Scan-Line 1000 gewoon met je mee! Met een diepte van 47.6 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie!

  Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line 1000? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Helex Woody Air 6 kW

  De Helex Woody Air 6 kW

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Helex Woody Air 6 kW je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! De bescheiden doch fraaie Helex Woody Air 6 kW heeft een vermogen van 6 kW, geschikt voor de kleine, gezellige ruimtes. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Helex Woody Air 6 kW! De haarden van Helex staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Hartstikke fijn is dat de Helex Woody Air 6 kW zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de Helex Woody Air 6 kW dus gewoon mee! Nóg een spetterend voordeel: omdat de diepte van Helex Woody Air 6 kW 39.3 cm is, kan hij bijna overal wel geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Helex Woody Air 6 kW? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Heta Scan-Line 820MB

  De Heta Scan-Line 820MB

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Heta Scan-Line 820MB aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Heta Scan-Line 820MB voldoet hier volledig aan! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. De Heta Scan-Line 820MB is buitengewoon geschikt voor woonruimtes van 100 tot 220 m3, aangezien hij een vermogen heeft van maar liefst 8. Voor advies kun je altijd bij Karel aankloppen! Dat de Heta al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Heta Scan-Line 820MB. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Een fantastisch gegeven is dat de Heta Scan-Line 820MB een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de Heta Scan-Line 820MB gewoon met je mee! Good to know: deze Houtkachel is 132,5 x 45,8 x 44 groot. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (44 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line 820MB? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Heta Panorama Xl

  De Heta Panorama Xl

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Heta Panorama Xl maakt het helemaal waar! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Je kunt terecht bij Heta Panorama Xl met een vermogen van 9 kW, wanneer je zoekende bent naar de verwarming van een middelgrote ruimte van 100 tot 220 m3. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Heta het helemaal voor jou! Heta staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Het goede nieuws is dat de Heta Panorama Xl een achteraansluiting heeft en daarom zeer geschikt is om voor een schouw te plaatsen. Good to know: deze Houtkachel is 64,7 x 77,8 x 43,7 groot. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (43.7 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Heta Panorama Xl? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
  € 3.050,00

 • Heta Scan-Line 30

  De Heta Scan-Line 30

  Ik kan je vertellen dat de Heta Scan-Line 30 een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Met zeer kleine moeite kan deze Heta Scan-Line 30 met zijn vermogen van 12 kW zeer grote ruimtes verwarmen. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Heta het helemaal voor jou! Heta staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Het lijkt wel alsof de Heta Scan-Line 30 alleen maar voordelen heeft! De Heta Scan-Line 30 heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Houtkachel past hierom in elke situatie. Ook goed om te weten is dat de Heta Scan-Line 30 178,5 x 64 x 64 groot is.

  Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line 30? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dovre Sense 203

  De Dovre Sense 203

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Dovre Sense 203 maakt het helemaal waar! Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! Voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter is Houtkachel met zijn 9 kW de gegadigde! De Dovre Sense 203 is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Dovre veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Dovre Sense 203.

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Dovre Sense 203 zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Dovre Sense 203 heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Ook goed om te weten is dat de Dovre Sense 203 98 x 47 x 36 groot is. In iedere soort ruimte is er plek voor de Houtkachel vanwege de diepte van 36 cm.

  Enthousiast geworden over de Dovre Sense 203? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5