Vrijstaande houtkachel

8 artikel(en)

per pagina

 • DDG Prisma 30 H785

  De DDG Prisma 30 H785

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel DDG Prisma 30 H785! Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 35 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. De DDG Prisma 30 H785 is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de DDG veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de DDG Prisma 30 H785.

  Iets minder ideaal aan de DDG Prisma 30 H785 is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Good to know: deze Houtkachel is 78.5 x 68.7 x 49.3 groot. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (49.3 cm), is ‘ie op veel plekken thuis! In samenwerking met de CV-koppeling zorgt de DDG Prisma 30 H785 ervoor dat niet alleen de ruimte waarin hij is geplaatst verwarmd wordt, maar maar liefst de hele woning! Positief hieraan is dat dit op de lange termijn zeker scheelt in de portemonnee.

  Enthousiast geworden over de DDG Prisma 30 H785? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • DDG F30

  De DDG F30

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel DDG F30! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 35 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van DDG het helemaal voor jou! DDG staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  De DDG F30 past zich gemakkelijk aan; hij is geschikt voor iedere situatie omdat hij naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting heeft. Door de diepte van 48.6 cm kan de DDG F30 met gemak overal geplaatst worden! In samenwerking met de CV-koppeling zorgt de DDG F30 ervoor dat niet alleen de ruimte waarin hij is geplaatst verwarmd wordt, maar maar liefst de hele woning! Positief hieraan is dat dit op de lange termijn zeker scheelt in de portemonnee.

  Enthousiast geworden over de DDG F30? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • DDG Eco Planus Hydro

  De DDG Eco Planus Hydro

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals DDG Eco Planus Hydro maakt het helemaal waar! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 23 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. Ik weet wel wat kwaliteit is: de DDG Eco Planus Hydro! De haarden van DDG staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Helaas heeft de DDG Eco Planus Hydro geen optie voor een achteraansluiting, waardoor hij niet zo geschikt is om voor een schouw te plaatsen. Het stoken wordt nóg leuker: dankzij de koppeling met je CV zal de DDG Eco Planus Hydro niet enkel alleen de woonruimte verwarmen, maar het hele huis!

  Enthousiast geworden over de DDG Eco Planus Hydro? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • DDG F40 S 900

  De DDG F40 S 900

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de DDG F40 S 900 aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de DDG F40 S 900 voldoet hier volledig aan! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. De DDG F40 S 900 zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 35 kW zeker naar rechts swipen! De DDG F40 S 900 kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Ik weet wel wat kwaliteit is: de DDG F40 S 900! De haarden van DDG staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Goed om te weten is dat de DDG F40 S 900 een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting. Karel heeft goed nieuws: doordat deze Houtkachel gekoppeld is aan het cv-systeem, maakt hij extra efficiënt gebruik van de warmte die hij produceert.

  Enthousiast geworden over de DDG F40 S 900? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • DDG Eco Arcus

  De DDG Eco Arcus

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals DDG Eco Arcus maakt het helemaal waar! Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. De DDG Eco Arcus stijgt met zijn vermogen van 18 kW ver uit boven de gemiddelde haard en is daarom geschikt voor woonruimtes van meer dan 220 m3. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige DDG Eco Arcus is slechts 5980 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Hartstikke fijn is dat de DDG Eco Arcus zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de DDG Eco Arcus dus gewoon mee! De afmetingen van deze Houtkachel zijn 78,5 x 56 x 54,5.

  Enthousiast geworden over de DDG Eco Arcus? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • DDG F25

  De DDG F25

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel DDG F25! Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! Deze DDG F25 is voor de echt grote woonruimtes: hij heeft een vermogen van wel 29 kW! Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige DDG F25 is slechts 6020 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Hartstikke fijn is dat de DDG F25 zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de DDG F25 dus gewoon mee! En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (48.6 cm), is ‘ie op veel plekken thuis! Het stoken wordt nóg leuker: dankzij de koppeling met je CV zal de DDG F25 niet enkel alleen de woonruimte verwarmen, maar het hele huis!

  Enthousiast geworden over de DDG F25? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • DDG F40 S

  De DDG F40 S

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de DDG F40 S je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! De DDG F40 S zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 35 kW zeker naar rechts swipen! De DDG F40 S kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Ik weet wel wat kwaliteit is: de DDG F40 S! De haarden van DDG staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Het lijkt wel alsof de DDG F40 S alleen maar voordelen heeft! De DDG F40 S heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Houtkachel past hierom in elke situatie. Met een diepte van 48.6 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie! Het stoken wordt nóg leuker: dankzij de koppeling met je CV zal de DDG F40 S niet enkel alleen de woonruimte verwarmen, maar het hele huis!

  Enthousiast geworden over de DDG F40 S? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • DDG Eco Planus

  De DDG Eco Planus

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de DDG Eco Planus je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. De DDG Eco Planus zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 18 kW zeker naar rechts swipen! De DDG Eco Planus kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Ik weet wel wat kwaliteit is: de DDG Eco Planus! De haarden van DDG staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Iets minder ideaal aan de DDG Eco Planus is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. In iedere soort ruimte is er plek voor de Houtkachel vanwege de diepte van 47.8 cm.

  Enthousiast geworden over de DDG Eco Planus? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

8 artikel(en)

per pagina