Vrijstaande houtkachel

4 artikel(en)

per pagina

 • Dru 64 CB

  De Dru 64 CB

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Dru 64 CB aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Dru 64 CB voldoet hier volledig aan! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Met zeer kleine moeite kan deze Dru 64 CB met zijn vermogen van 11 kW zeer grote ruimtes verwarmen. De Dru 64 CB is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de DRU veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Dru 64 CB.

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Dru 64 CB zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Dru 64 CB heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! De Houtkachel is 75 x 65 x 56,6 groot. Het is belangrijk na te gaan of dit gaat passen in het interieur!

  Enthousiast geworden over de Dru 64 CB? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dru 78 CB

  De Dru 78 CB

  Ik kan je vertellen dat de Dru 78 CB een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 13 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. De Dru 78 CB is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de DRU veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Dru 78 CB.

  Hartstikke fijn is dat de Dru 78 CB zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de Dru 78 CB dus gewoon mee! Ook goed om te weten is dat de Dru 78 CB 79 x 76,5 x 59 groot is.

  Enthousiast geworden over de Dru 78 CB? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dru 55 CB

  De Dru 55 CB

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Dru 55 CB maakt het helemaal waar! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Deze Dru 55 CB is voor de echt grote woonruimtes: hij heeft een vermogen van wel 10 kW! Ik weet wel wat kwaliteit is: de Dru 55 CB! De haarden van DRU staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Een fantastisch gegeven is dat de Dru 55 CB een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de Dru 55 CB gewoon met je mee! Ook goed om te weten is dat de Dru 55 CB 75 x 55,5 x46,4 groot is.

  Enthousiast geworden over de Dru 55 CB? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dru 78 MF

  De Dru 78 MF

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Dru 78 MF aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Dru 78 MF voldoet hier volledig aan! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Met zeer kleine moeite kan deze Dru 78 MF met zijn vermogen van 13 kW zeer grote ruimtes verwarmen. De Dru 78 MF is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de DRU veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Dru 78 MF.

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Dru 78 MF zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Dru 78 MF heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! Good to know: deze Houtkachel is 79 x 67,5 x 59 groot.

  Enthousiast geworden over de Dru 78 MF? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

4 artikel(en)

per pagina