Inbouw houtkachel

Artikelen 1 tot 10 van 177 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Dik Geurts Instyle Corner High EA

  De Dik Geurts Instyle Corner High EA

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel Dik Geurts Instyle Corner High EA! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Je kunt terecht bij Dik Geurts Instyle Corner High EA met een vermogen van 9 kW, wanneer je zoekende bent naar de verwarming van een middelgrote ruimte van 100 tot 220 m3. De Dik Geurts Instyle Corner High EA is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Dik Geurts veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Dik Geurts Instyle Corner High EA.

  Iets minder ideaal aan de Dik Geurts Instyle Corner High EA is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (35 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

  Enthousiast geworden over de Dik Geurts Instyle Corner High EA? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dik Geurts Instyle 650 EA

  De Dik Geurts Instyle 650 EA

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Dik Geurts Instyle 650 EA je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Dankzij zijn vermogen van 9 kW, is Houtkachel geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Dik Geurts Instyle 650 EA is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Goed om te weten is dat de Dik Geurts Instyle 650 EA een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting.

  Enthousiast geworden over de Dik Geurts Instyle 650 EA? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dik Geurts Prostyle 650 EA

  De Dik Geurts Prostyle 650 EA

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Dik Geurts Prostyle 650 EA maakt het helemaal waar! Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. Je kunt terecht bij Dik Geurts Prostyle 650 EA met een vermogen van 9 kW, wanneer je zoekende bent naar de verwarming van een middelgrote ruimte van 100 tot 220 m3. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Dik Geurts Prostyle 650 EA! De haarden van Dik Geurts staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  De Dik Geurts Prostyle 650 EA heeft een bovenaansluiting, maar geen optie voor een achteraansluiting. Daarom is deze minder geschikt om voor een schouw te plaatsen.

  Enthousiast geworden over de Dik Geurts Prostyle 650 EA? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dik Geurts Prostyle 600 EA

  De Dik Geurts Prostyle 600 EA

  Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Dik Geurts Prostyle 600 EA maakt het helemaal waar! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. De Dik Geurts Prostyle 600 EA kan ruimtes verwarmen tussen de 100 en 220 m3. Met vragen hierover kun je altijd bij Karel terecht! Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Dik Geurts Prostyle 600 EA is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Goed om te weten is dat de Dik Geurts Prostyle 600 EA een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting. Good to know: deze Houtkachel is 48 x 60 x 35.6 groot.

  Enthousiast geworden over de Dik Geurts Prostyle 600 EA? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dik Geurts Prostyle 550 EA

  De Dik Geurts Prostyle 550 EA

  Ik kan je vertellen dat de Dik Geurts Prostyle 550 EA een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Voor de verwarming van ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter, ben je bij Houtkachel aan het juiste adres! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Dik Geurts het helemaal voor jou! Dik Geurts staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Goed om te weten is dat de Dik Geurts Prostyle 550 EA een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting.

  Enthousiast geworden over de Dik Geurts Prostyle 550 EA? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dik Geurts Prostyle 500 EA

  De Dik Geurts Prostyle 500 EA

  Ik kan je vertellen dat de Dik Geurts Prostyle 500 EA een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Voor de verwarming van ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter, ben je bij Houtkachel aan het juiste adres! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Dik Geurts het helemaal voor jou! Dik Geurts staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  De Dik Geurts Prostyle 500 EA heeft een bovenaansluiting, maar geen optie voor een achteraansluiting. Daarom is deze minder geschikt om voor een schouw te plaatsen. Check eerst even of je ruimte hebt voor de Dik Geurts Prostyle 500 EA. De Dik Geurts Prostyle 500 EA heeft de volgende afmetingen: 48 x 52 x 34.6.

  Enthousiast geworden over de Dik Geurts Prostyle 500 EA? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dik Geurts Instyle 700 EA

  De Dik Geurts Instyle 700 EA

  Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Dik Geurts Instyle 700 EA aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Dik Geurts Instyle 700 EA voldoet hier volledig aan! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. De Dik Geurts Instyle 700 EA zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 12 kW zeker naar rechts swipen! De Dik Geurts Instyle 700 EA kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Dik Geurts Instyle 700 EA! De haarden van Dik Geurts staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  De Dik Geurts Instyle 700 EA heeft een bovenaansluiting, maar geen optie voor een achteraansluiting. Daarom is deze minder geschikt om voor een schouw te plaatsen.

  Enthousiast geworden over de Dik Geurts Instyle 700 EA? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dik Geurts Instyle 550 EA

  De Dik Geurts Instyle 550 EA

  Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Dik Geurts Instyle 550 EA je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Zoek niet verder wanneer je verlangt naar de verwarming van ruimte tussen de 100 en 220 kubieke meter: deze Houtkachel is hiervoor de juiste kandidaat! Dat de Dik Geurts al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Dik Geurts Instyle 550 EA. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Wanneer je in gedachten had de Dik Geurts Instyle 550 EA voor een schouw te plaatsen, zoek dan even verder! De Dik Geurts Instyle 550 EA heeft namelijk enkel een bovenaansluiting.

  Enthousiast geworden over de Dik Geurts Instyle 550 EA? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dik Geurts Instyle 500 EA

  De Dik Geurts Instyle 500 EA

  Ik kan je vertellen dat de Dik Geurts Instyle 500 EA een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. De Dik Geurts Instyle 500 EA kan ruimtes verwarmen tussen de 100 en 220 m3. Met vragen hierover kun je altijd bij Karel terecht! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Dik Geurts het helemaal voor jou! Dik Geurts staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Hartstikke fijn is dat de Dik Geurts Instyle 500 EA zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de Dik Geurts Instyle 500 EA dus gewoon mee! Het systeem van deze gashaard is open en dit maakt ‘m zeer geschikt voor een bestaande situatie met een standaard rookkanaal.

  Enthousiast geworden over de Dik Geurts Instyle 500 EA? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Dik Geurts Instyle 1000 EA

  Een schilderij aan de muur? Nee joh, dat is de Dik Geurts Instyle 1000. Ik denk dat je je hebt vergist in zijn afmetingen (1060 x 400 x 550 mm H x B x D). Hij lijkt inderdaad veel op een schilderij vanwege zijn grote ruit, maar als hij aan het werk is zul je dat merken in de kamer. Zijn vermogen is maximaal 11 KW. Dit houd in dat hij in de koude maar ook in de zomermaanden een ruimte van 55 vierkante meter moeiteloos kan verwarmen. Wil jij ook voorzien worden van zo’n geweldige houtkachel? Neem dan contact met mij op!

   

  De Instyle serie laat niemand alleen de winter doorgaan

  Dik Geurts produceert al houtkachels vanaf 1981. In 2007 is het bedrijf samen gaan werken met een ander groot Nederlands bedrijf genaamd Dru. Dat bedrijf produceert al langer hout en gaskachels (1751). Door mijn goede relaties met de leverancier heb ik altijd veel soorten en maten op voorraad staan. Zal ik er eentje voor je apart zetten? Ik wacht je berichtje of telefoontje graag af!

  " Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 177 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5