Inbouw houtkachel

2 artikel(en)

per pagina

 • Jotul I 620

  De Jotul I 620

  Ik kan je vertellen dat de Jotul I 620 een houtkachel is die voldoet aan het ultieme sfeerbeeld van een houtkachel met daarin echt brandend en knetterend hout. Wat is er nu mooier dan dat!? Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 12 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. De Jotul I 620 is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Jotul veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Jotul I 620.

  Helaas heeft de Jotul I 620 geen optie voor een achteraansluiting, waardoor hij niet zo geschikt is om voor een schouw te plaatsen. Check eerst even of je ruimte hebt voor de Jotul I 620. De Jotul I 620 heeft de volgende afmetingen: 76,2 x 43,1 x 49,9. Nóg een spetterend voordeel: omdat de diepte van Jotul I 620 43.1 cm is, kan hij bijna overal wel geplaatst worden!

  Enthousiast geworden over de Jotul I 620? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Jotul I 520

  De Jotul I 520

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel Jotul I 520! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Dankzij zijn vermogen van 8 kW, is Houtkachel geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! Dat de Jotul al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Jotul I 520. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Het lijkt wel alsof de Jotul I 520 alleen maar voordelen heeft! De Jotul I 520 heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Houtkachel past hierom in elke situatie. De afmetingen van deze Houtkachel zijn 52.4 x 59.4 x 43.1. In iedere soort ruimte is er plek voor de Houtkachel vanwege de diepte van 43.1 cm.

  Enthousiast geworden over de Jotul I 520? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

2 artikel(en)

per pagina