KachelkrakerKachelkraker

Heta Scan-Line 900S Heta Scan-Line 900S Heta Scan-Line 900S Heta Scan-Line 900S

Heta Scan-Line 900S

Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Heta Scan-Line 900S maakt het helemaal waar! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. De Heta Scan-Line 900S zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 14 kW zeker naar rechts swipen! De Heta Scan-Line 900S kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Heta het helemaal voor jou! Heta staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

Een fantastisch gegeven is dat de Heta Scan-Line 900S een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de Heta Scan-Line 900S gewoon met je mee! Nóg een spetterend voordeel: omdat de diepte van Heta Scan-Line 900S 42.1 cm is, kan hij bijna overal wel geplaatst worden!

Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line 900S? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

4.360,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Scan Line 900S
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Externe luchttoevoer Optioneel
Externe luchttoevoer ∅ 100 mm
Vermogen 5 - 14 kW
EnergieklasseA+
Rendement81 %
Materiaal Keramiek, Speksteen, Staal
Kleur Grijs, Zwart
Sfeer Modern
Hoogte 149,1 cm
Breedte 51,5 cm
Diepte 42,1 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Aanpasbaar
Rookgasafvoer ∅ 150 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Wifi-moduleNee
Afstandbediening Nee

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!