KachelkrakerKachelkraker

Heta Scan-Line 900 Heta Scan-Line 900 Heta Scan-Line 900 Heta Scan-Line 900 Heta Scan-Line 900 Heta Scan-Line 900 Heta Scan-Line 900 Heta Scan-Line 900

Heta Scan-Line 900

Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Heta Scan-Line 900 je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. De Heta Scan-Line 900 zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 13 kW zeker naar rechts swipen! De Heta Scan-Line 900 kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Heta het helemaal voor jou! Heta staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

Hartstikke fijn is dat de Heta Scan-Line 900 zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de Heta Scan-Line 900 dus gewoon mee! Nóg een spetterend voordeel: omdat de diepte van Heta Scan-Line 900 42.1 cm is, kan hij bijna overal wel geplaatst worden!

Enthousiast geworden over de Heta Scan-Line 900? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

3.716,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Scan Line 900
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Externe luchttoevoer Optioneel
Externe luchttoevoer ∅ 100 mm
Vermogen 4 - 13 kW
EnergieklasseA+
Rendement83 %
Materiaal Keramiek, Speksteen, Staal
Kleur Grijs, Zwart
Sfeer Modern
Hoogte 119,1 cm
Breedte 51,5 cm
Diepte 42,1 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 150 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!