KachelkrakerKachelkraker

Gazco Vogue Midi Gazco Vogue Midi Gazco Vogue Midi Gazco Vogue Midi Gazco Vogue Midi Gazco Vogue Midi

Gazco Vogue Midi

De gashaard, zoals de Gazco Vogue Midi, is haast niet te onderscheiden van een echte houtkachel dankzij het strakke, schitterende design. Zo blijft ook deze één van mijn favorieten! Daarnaast doet het vuur van een gaskachel niet onder voor dat van een houtkachel, met als bijkomend voordeel dat je niet met hout in de weer hoeft te zijn. Deze vlammende Gashaard is met zijn vermogen van 5 kW vooral geschikt voor de verwarming van de wat kleinere ruimtes. Dat de Gazco al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Gazco Vogue Midi. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Iets minder ideaal aan de Gazco Vogue Midi is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. En ik heb goed nieuws: omdat deze Gashaard niet diep is (36.7 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

Enthousiast geworden over de Gazco Vogue Midi? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

3.375,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Vogue Midi
Staat Nieuw
Type Gashaard
Systeem Optie open of gesloten
Brandstof Aardgas
Vermogen 2 - 5 kW
EnergieklasseE
Rendement80 %
Materiaal Gietijzer, Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 63,9 cm
Breedte 41,6 cm
Diepte 36,7 cm
Vuurbeeld Gasvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 125/150 mm
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Optioneel

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!