Vrijstaande gashaard

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Gazco Huntingdon 20 open

  De Gazco Huntingdon 20 open

  Een gashaard zoals de Gazco Huntingdon 20 open is een element dat een dosis sfeer met zich meebrengt voor in jouw woonruimte! Daarnaast is de gashaard flamboyant vlammend met slechts één druk op de knop. Klein maar fijn: dit Gashaard heeft een 3, waarmee hij in staat is wat kleinere woonruimtes voor jou te verwarmen en daarmee nog knusser te maken. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Gazco Huntingdon 20 open is slechts 1770 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Het lijkt wel alsof de Gazco Huntingdon 20 open alleen maar voordelen heeft! De Gazco Huntingdon 20 open heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Gashaard past hierom in elke situatie. Good to know: deze Gashaard is 53.5 x 41.6 x 32 groot. Door de diepte van 32 cm kan de Gazco Huntingdon 20 open met gemak overal geplaatst worden! De Gazco Huntingdon 20 open kan prima aangesloten worden op een normaal rookkanaal, omdat hij een open systeem heeft.

  Enthousiast geworden over de Gazco Huntingdon 20 open? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Gazco Stockton 5 gesloten

  De Gazco Stockton 5 gesloten

  Dat er is nagedacht over het design van een gashaard zoals Gazco Stockton 5 gesloten valt te zien; een ware blikvanger in het interieur! Daarnaast doet het vuur van een gaskachel niet onder voor dat van een houtkachel, met als bijkomend voordeel dat je niet met hout in de weer hoeft te zijn. Deze vlammende Gashaard is met zijn vermogen van 4 kW vooral geschikt voor de verwarming van de wat kleinere ruimtes. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Gazco Stockton 5 gesloten is slechts 1820 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  De Gazco Stockton 5 gesloten is echt iets voor jou wanneer je deze voor de schouw wil zetten. Dit omdat hij beschikt over een achteraansluiting. De afmetingen van deze Gashaard zijn 54,4 x 48,1 x 33,7. In iedere soort ruimte is er plek voor de Gashaard vanwege de diepte van 33.7 cm. De Gazco Stockton 5 gesloten heeft een gesloten systeem en moet daarom worden aangesloten op een concentrisch rookkanaal: lucht wordt in- en afgevoerd door hetzelfde kanaal.

  Enthousiast geworden over de Gazco Stockton 5 gesloten? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Gazco Stockton Medium open

  De Gazco Stockton Medium open

  Dat er is nagedacht over het design van een gashaard zoals Gazco Stockton Medium open valt te zien; een ware blikvanger in het interieur! Daarnaast is de gashaard flamboyant vlammend met slechts één druk op de knop. De Gazco Stockton Medium open heeft een vermogen van 6 kW: perfect voor de woonruimtes die wat aan de kleinere kant zijn. De Gazco Stockton Medium open is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Gazco veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Gazco Stockton Medium open.

  Iets minder ideaal aan de Gazco Stockton Medium open is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Good to know: deze Gashaard is 57,9 x 61,8 x 41,1 groot. En ik heb goed nieuws: omdat deze Gashaard niet diep is (41.1 cm), is ‘ie op veel plekken thuis! De Gazco Stockton Medium open kan prima aangesloten worden op een normaal rookkanaal, omdat hij een open systeem heeft.

  Enthousiast geworden over de Gazco Stockton Medium open? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Gazco Marlborough Medium Open

  De Gazco Marlborough Medium Open

  De gashaard zoals de Gazco Marlborough Medium Open is het missende element in je interieur! Daarnaast tover je bij de gashaard met één druk op de knop een prachtig schouwspel van vlammen tevoorschijn. Klein maar fijn: dit Gashaard heeft een 6, waarmee hij in staat is wat kleinere woonruimtes voor jou te verwarmen en daarmee nog knusser te maken. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Gazco Marlborough Medium Open is slechts 1875 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  De Gazco Marlborough Medium Open heeft een bovenaansluiting, maar geen optie voor een achteraansluiting. Daarom is deze minder geschikt om voor een schouw te plaatsen. De afmetingen van deze Gashaard zijn 58,3 x 59 x 41. Nóg een spetterend voordeel: omdat de diepte van Gazco Marlborough Medium Open 41 cm is, kan hij bijna overal wel geplaatst worden! De Gazco Marlborough Medium Open kan prima aangesloten worden op een normaal rookkanaal, omdat hij een open systeem heeft.

  Enthousiast geworden over de Gazco Marlborough Medium Open? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Gazco Huntingdon 30 open

  De Gazco Huntingdon 30 open

  De gashaard, zoals de Gazco Huntingdon 30 open, is haast niet te onderscheiden van een echte houtkachel dankzij het strakke, schitterende design. Zo blijft ook deze één van mijn favorieten! Daarnaast is de gashaard flamboyant vlammend met slechts één druk op de knop. Wanneer slechts een minder grote ruimte, beneden de 100 m3, verwarmd moet worden, is deze Gashaard met zijn vermogen van 4 totaal ideaal. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Gazco het helemaal voor jou! Gazco staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Ik kan u verblijden met het feit dat de Gazco Huntingdon 30 open zowel een boven- als een achteraansluiting heeft. De Gazco Huntingdon 30 open heeft daarom een flexibel karakter; hij kan vrijwel overal geplaatst worden! De Gashaard is 59.2 x 56 x 35.1 groot. Het is belangrijk na te gaan of dit gaat passen in het interieur! In iedere soort ruimte is er plek voor de Gashaard vanwege de diepte van 35.1 cm. Deze gashaard heeft een open systeem. Dit leg ik even uit: de lucht wordt in dit systeem uit de woon- of kruipruimte getrokken, maar afgevoerd door het rookkanaal. Bij een gesloten systeem gebeurt beiden in hetzelfde rookkanaal!

  Enthousiast geworden over de Gazco Huntingdon 30 open? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Gazco Huntingdon 20 gesloten

  De Gazco Huntingdon 20 gesloten

  De gashaard Gazco Huntingdon 20 gesloten is een echte eyecatcher en zorgt bovendien voor een behaaglijke warmte. Daarnaast is de gashaard flamboyant vlammend met slechts één druk op de knop. Klein maar fijn: dit Gashaard heeft een 3, waarmee hij in staat is wat kleinere woonruimtes voor jou te verwarmen en daarmee nog knusser te maken. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Gazco Huntingdon 20 gesloten is slechts 1890 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  De Gazco Huntingdon 20 gesloten is een fantastisch product, maar houd er wel rekening mee dat hij altijd vlakbij een schouw of een muur moet worden geplaatst. De afmetingen van deze Gashaard zijn 53.5 x 41.6 x 32. Met een diepte van 32 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie! Ik noteer hierbij wel even dat deze gashaard een gesloten systeem heeft en het noodzakelijk is dat er een concentrisch rookkanaal wordt gebruikt. Dit houdt in dat de lucht in- en afgevoerd wordt door hetzelfde kanaal.

  Enthousiast geworden over de Gazco Huntingdon 20 gesloten? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Gazco Stockton Klein gesloten

  De Gazco Stockton Klein gesloten

  De gashaard, zoals de Gazco Stockton Klein gesloten, is haast niet te onderscheiden van een echte houtkachel dankzij het strakke, schitterende design. Zo blijft ook deze één van mijn favorieten! Daarnaast tover je bij de gashaard met één druk op de knop een prachtig schouwspel van vlammen tevoorschijn. Deze vlammende Gashaard is met zijn vermogen van 4 kW vooral geschikt voor de verwarming van de wat kleinere ruimtes. Dat de Gazco al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Gazco Stockton Klein gesloten. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Ik ben erg thuis in kachelland en weet daarom te vertellen dat het rookkanaal van de Gazco Stockton Klein gesloten niet erg opvalt. Dit komt omdat hij een achteraansluiting heeft. De afmetingen van deze Gashaard zijn 52,5 x 42,2 x 34. In iedere soort ruimte is er plek voor de Gashaard vanwege de diepte van 34 cm. Deze gashaard heeft een gesloten systeem. Lucht wordt ingevoerd én afgevoerd door hetzelfde kanaal. Dit noemt men ook wel een concentrisch rookkanaal.

  Enthousiast geworden over de Gazco Stockton Klein gesloten? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Gazco Stockton 5 Open

  De Gazco Stockton 5 Open

  De gashaard, zoals de Gazco Stockton 5 Open, is haast niet te onderscheiden van een echte houtkachel dankzij het strakke, schitterende design. Zo blijft ook deze één van mijn favorieten! Daarnaast doet het vuur van een gaskachel niet onder voor dat van een houtkachel, met als bijkomend voordeel dat je niet met hout in de weer hoeft te zijn. Klein maar fijn: dit Gashaard heeft een 4, waarmee hij in staat is wat kleinere woonruimtes voor jou te verwarmen en daarmee nog knusser te maken. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Gazco Stockton 5 Open is slechts 1675 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Iets minder ideaal aan de Gazco Stockton 5 Open is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. De afmetingen van deze Gashaard zijn 54,4 x 48,1 x 33,7. En ik heb goed nieuws: omdat deze Gashaard niet diep is (33.7 cm), is ‘ie op veel plekken thuis! Het systeem van deze gashaard is open en dit maakt ‘m zeer geschikt voor een bestaande situatie met een standaard rookkanaal.

  Enthousiast geworden over de Gazco Stockton 5 Open? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Gazco Stockton Klein Open

  De Gazco Stockton Klein Open

  Een gashaard zoals de Gazco Stockton Klein Open is een element dat een dosis sfeer met zich meebrengt voor in jouw woonruimte! Daarnaast doet het vuur van een gaskachel niet onder voor dat van een houtkachel, met als bijkomend voordeel dat je niet met hout in de weer hoeft te zijn. Deze vlammende Gashaard is met zijn vermogen van 4 kW vooral geschikt voor de verwarming van de wat kleinere ruimtes. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Gazco Stockton Klein Open! De haarden van Gazco staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Wanneer je in gedachten had de Gazco Stockton Klein Open voor een schouw te plaatsen, zoek dan even verder! De Gazco Stockton Klein Open heeft namelijk enkel een bovenaansluiting. Ook goed om te weten is dat de Gazco Stockton Klein Open 52,5 x 42,2 x 34 groot is. En ik heb goed nieuws: omdat deze Gashaard niet diep is (34 cm), is ‘ie op veel plekken thuis! Deze gashaard heeft een open systeem. Dit leg ik even uit: de lucht wordt in dit systeem uit de woon- of kruipruimte getrokken, maar afgevoerd door het rookkanaal. Bij een gesloten systeem gebeurt beiden in hetzelfde rookkanaal!

  Enthousiast geworden over de Gazco Stockton Klein Open? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Gazco Huntingdon 30 gesloten

  De Gazco Huntingdon 30 gesloten

  De gashaard Gazco Huntingdon 30 gesloten is een echte eyecatcher en zorgt bovendien voor een behaaglijke warmte. Daarnaast hoef je met een gaskachel niet bang te zijn te vaak op te moeten staan van de warme, behaaglijke plek op de bank, daar hij met één druk op de knop voor uren warmte en sfeer zorgt! Deze vlammende Gashaard is met zijn vermogen van 4 kW vooral geschikt voor de verwarming van de wat kleinere ruimtes. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Gazco Huntingdon 30 gesloten is slechts 2020 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Het goede nieuws is dat de Gazco Huntingdon 30 gesloten een achteraansluiting heeft en daarom zeer geschikt is om voor een schouw te plaatsen. Check eerst even of je ruimte hebt voor de Gazco Huntingdon 30 gesloten. De Gazco Huntingdon 30 gesloten heeft de volgende afmetingen: 59.2 x 56 x 35.1. Met een diepte van 35.1 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie! Het is belangrijk vanwege het gesloten systeem van deze gashaard een concentrisch rookkanaal te gebruiken.

  Enthousiast geworden over de Gazco Huntingdon 30 gesloten? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2