Inbouw gashaard

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Global Fires Global 120 Triple Bf

  De Global Fires Global 120 Triple Bf

  Dat er is nagedacht over het design van een gashaard zoals Global Fires Global 120 Triple Bf valt te zien; een ware blikvanger in het interieur! Daarnaast tover je bij de gashaard met één druk op de knop een prachtig schouwspel van vlammen tevoorschijn. De Global Fires Global 120 Triple Bf kan ruimtes verwarmen tussen de 100 en 220 m3. Met vragen hierover kun je altijd bij Karel terecht! Ik weet wel wat kwaliteit is: de Global Fires Global 120 Triple Bf! De haarden van Global Fires staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Helaas heeft de Global Fires Global 120 Triple Bf geen optie voor een achteraansluiting, waardoor hij niet zo geschikt is om voor een schouw te plaatsen. En ik heb goed nieuws: omdat deze Gashaard niet diep is (38.6 cm), is ‘ie op veel plekken thuis! De in-en afvoer van de lucht wordt in deze gashaard in hetzelfde rookkanaal geregeld omdat de gashaard een gesloten systeem heeft. Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om de Global Fires Global 120 Triple Bf in-en uit te schakelen met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening! Zo geniet je zonder enige moeite van warmte en sfeer.

  Enthousiast geworden over de Global Fires Global 120 Triple Bf? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Global Fires Global 100 Corner Bf

  De Global Fires Global 100 Corner Bf

  De gashaard zoals de Global Fires Global 100 Corner Bf is het missende element in je interieur! Daarnaast hoef je met een gaskachel niet bang te zijn te vaak op te moeten staan van de warme, behaaglijke plek op de bank, daar hij met één druk op de knop voor uren warmte en sfeer zorgt! Voor de verwarming van ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter, ben je bij Gashaard aan het juiste adres! Dat de Global Fires al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Global Fires Global 100 Corner Bf. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Iets minder ideaal aan de Global Fires Global 100 Corner Bf is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Met een diepte van 38.6 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie! De Global Fires Global 100 Corner Bf heeft een gesloten systeem en moet daarom worden aangesloten op een concentrisch rookkanaal: lucht wordt in- en afgevoerd door hetzelfde kanaal. Sfeer en warmte met één druk op de knop: het kan met de Global Fires Global 100 Corner Bf en bijgeleverde afstandsbediening!

  Enthousiast geworden over de Global Fires Global 100 Corner Bf? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Global Fires Global 55Xt Cf

  De Global Fires Global 55Xt Cf

  Dat er is nagedacht over het design van een gashaard zoals Global Fires Global 55Xt Cf valt te zien; een ware blikvanger in het interieur! Daarnaast hoef je met een gaskachel niet bang te zijn te vaak op te moeten staan van de warme, behaaglijke plek op de bank, daar hij met één druk op de knop voor uren warmte en sfeer zorgt! Klein maar fijn: dit Gashaard heeft een 5, waarmee hij in staat is wat kleinere woonruimtes voor jou te verwarmen en daarmee nog knusser te maken. Dat de Global Fires al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Global Fires Global 55Xt Cf. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Goed om te weten is dat de Global Fires Global 55Xt Cf een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting. Met een diepte van 32 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie! Het systeem van deze gashaard is open en dit maakt ‘m zeer geschikt voor een bestaande situatie met een standaard rookkanaal. Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om de Global Fires Global 55Xt Cf in-en uit te schakelen met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening! Zo geniet je zonder enige moeite van warmte en sfeer.

  Enthousiast geworden over de Global Fires Global 55Xt Cf? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Global Fires 70 Xt Cf

  De Global Fires 70 Xt Cf

  De gashaard, zoals de Global Fires 70 Xt Cf, is haast niet te onderscheiden van een echte houtkachel dankzij het strakke, schitterende design. Zo blijft ook deze één van mijn favorieten! Daarnaast tover je bij de gashaard met één druk op de knop een prachtig schouwspel van vlammen tevoorschijn. Wanneer slechts een minder grote ruimte, beneden de 100 m3, verwarmd moet worden, is deze Gashaard met zijn vermogen van 5 totaal ideaal. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Global Fires het helemaal voor jou! Global Fires staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Iets minder ideaal aan de Global Fires 70 Xt Cf is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. De gedeeltes speksteen zorgen er voor dat mensen die weleens vergeten nieuw hout er in te gooien ook geen koude voeten krijgen! Ik noteer hierbij wel even dat deze gashaard een gesloten systeem heeft en het noodzakelijk is dat er een concentrisch rookkanaal wordt gebruikt. Dit houdt in dat de lucht in- en afgevoerd wordt door hetzelfde kanaal. De Global Fires 70 Xt Cf kent de fantastische optie om een afstandsbediening te gebruiken. Zo kun je vanaf je luie stoel de Global Fires 70 Xt Cf aanzetten (en natuurlijk ook weer uitzetten)!

  Enthousiast geworden over de Global Fires 70 Xt Cf? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Global Fires Global 60 Triple Bf

  De Global Fires Global 60 Triple Bf

  Een gashaard zoals de Global Fires Global 60 Triple Bf is een element dat een dosis sfeer met zich meebrengt voor in jouw woonruimte! Daarnaast kun je van je gaskachel ultiem gemakkelijk genieten; je hoeft slechts op de knop te drukken om de ruimte te vullen met warmte! De bescheiden doch fraaie Global Fires Global 60 Triple Bf heeft een vermogen van 6 kW, geschikt voor de kleine, gezellige ruimtes. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Global Fires Global 60 Triple Bf! De haarden van Global Fires staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Goed om te weten is dat de Global Fires Global 60 Triple Bf een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting. Met een diepte van 34 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie! Het is belangrijk vanwege het gesloten systeem van deze gashaard een concentrisch rookkanaal te gebruiken. De Global Fires Global 60 Triple Bf is van alle gemakken voorzien, zo kan je hem met een afstandsbediening gewoon vanaf de bank in- en uitschakelen!

  Enthousiast geworden over de Global Fires Global 60 Triple Bf? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Global Fires 40 Cf

  De Global Fires 40 Cf

  De gashaard zoals de Global Fires 40 Cf is het missende element in je interieur! Daarnaast is de gashaard flamboyant vlammend met slechts één druk op de knop. Klein maar fijn: dit Gashaard heeft een 3, waarmee hij in staat is wat kleinere woonruimtes voor jou te verwarmen en daarmee nog knusser te maken. De Global Fires 40 Cf is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Global Fires veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Global Fires 40 Cf.

  Wanneer je in gedachten had de Global Fires 40 Cf voor een schouw te plaatsen, zoek dan even verder! De Global Fires 40 Cf heeft namelijk enkel een bovenaansluiting. In iedere soort ruimte is er plek voor de Gashaard vanwege de diepte van 29.1 cm. Deze gashaard heeft een open systeem. Dit leg ik even uit: de lucht wordt in dit systeem uit de woon- of kruipruimte getrokken, maar afgevoerd door het rookkanaal. Bij een gesloten systeem gebeurt beiden in hetzelfde rookkanaal! Sfeer en warmte met één druk op de knop: het kan met de Global Fires 40 Cf en bijgeleverde afstandsbediening!

  Enthousiast geworden over de Global Fires 40 Cf? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Global Fires Global 120 Corner Bf

  De Global Fires Global 120 Corner Bf

  Dat er is nagedacht over het design van een gashaard zoals Global Fires Global 120 Corner Bf valt te zien; een ware blikvanger in het interieur! Daarnaast hoef je met een gaskachel niet bang te zijn te vaak op te moeten staan van de warme, behaaglijke plek op de bank, daar hij met één druk op de knop voor uren warmte en sfeer zorgt! Voor de verwarming van ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter, ben je bij Gashaard aan het juiste adres! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Global Fires het helemaal voor jou! Global Fires staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Wanneer je in gedachten had de Global Fires Global 120 Corner Bf voor een schouw te plaatsen, zoek dan even verder! De Global Fires Global 120 Corner Bf heeft namelijk enkel een bovenaansluiting. In iedere soort ruimte is er plek voor de Gashaard vanwege de diepte van 38.6 cm. De in-en afvoer van de lucht wordt in deze gashaard in hetzelfde rookkanaal geregeld omdat de gashaard een gesloten systeem heeft. De Global Fires Global 120 Corner Bf is van alle gemakken voorzien, zo kan je hem met een afstandsbediening gewoon vanaf de bank in- en uitschakelen!

  Enthousiast geworden over de Global Fires Global 120 Corner Bf? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Global Fires 70 Xt Bf

  De Global Fires 70 Xt Bf

  De gashaard Global Fires 70 Xt Bf is een echte eyecatcher en zorgt bovendien voor een behaaglijke warmte. Daarnaast kun je van je gaskachel ultiem gemakkelijk genieten; je hoeft slechts op de knop te drukken om de ruimte te vullen met warmte! Klein maar fijn: dit Gashaard heeft een 6, waarmee hij in staat is wat kleinere woonruimtes voor jou te verwarmen en daarmee nog knusser te maken. De Global Fires 70 Xt Bf is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Global Fires veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Global Fires 70 Xt Bf.

  Goed om te weten is dat de Global Fires 70 Xt Bf een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting. De afmetingen van deze Gashaard zijn 87x98,5x36,2. En ik heb goed nieuws: omdat deze Gashaard niet diep is (36.2 cm), is ‘ie op veel plekken thuis! De Global Fires 70 Xt Bf heeft een gesloten systeem en moet daarom worden aangesloten op een concentrisch rookkanaal: lucht wordt in- en afgevoerd door hetzelfde kanaal. Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om de Global Fires 70 Xt Bf in-en uit te schakelen met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening! Zo geniet je zonder enige moeite van warmte en sfeer.

  Enthousiast geworden over de Global Fires 70 Xt Bf? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Global Fires 60 Xt Bf

  De Global Fires 60 Xt Bf

  De gashaard Global Fires 60 Xt Bf is een echte eyecatcher en zorgt bovendien voor een behaaglijke warmte. Daarnaast is de gashaard flamboyant vlammend met slechts één druk op de knop. De Global Fires 60 Xt Bf heeft niet alleen een verpletterend uiterlijk, hij heeft ook een vermogen van maar liefst 7 kW! Hierdoor is hij de geschikte kachel voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3. De Global Fires 60 Xt Bf is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Global Fires veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Global Fires 60 Xt Bf.

  Goed om te weten is dat de Global Fires 60 Xt Bf een bovenaansluiting heeft, maar geen optie voor een achteraansluiting. In iedere soort ruimte is er plek voor de Gashaard vanwege de diepte van 29.5 cm. Deze gashaard heeft een gesloten systeem. Lucht wordt ingevoerd én afgevoerd door hetzelfde kanaal. Dit noemt men ook wel een concentrisch rookkanaal. De Global Fires 60 Xt Bf is van alle gemakken voorzien, zo kan je hem met een afstandsbediening gewoon vanaf de bank in- en uitschakelen!

  Enthousiast geworden over de Global Fires 60 Xt Bf? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Global Fires Global 120 Bf

  De Global Fires Global 120 Bf

  De gashaard zoals de Global Fires Global 120 Bf is het missende element in je interieur! Daarnaast hoef je met een gaskachel niet bang te zijn te vaak op te moeten staan van de warme, behaaglijke plek op de bank, daar hij met één druk op de knop voor uren warmte en sfeer zorgt! Dankzij zijn vermogen van 8 kW, is Gashaard geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Global Fires Global 120 Bf is slechts 2960 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  Iets minder ideaal aan de Global Fires Global 120 Bf is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. In iedere soort ruimte is er plek voor de Gashaard vanwege de diepte van 36 cm. De in-en afvoer van de lucht wordt in deze gashaard in hetzelfde rookkanaal geregeld omdat de gashaard een gesloten systeem heeft. De Global Fires Global 120 Bf kent de fantastische optie om een afstandsbediening te gebruiken. Zo kun je vanaf je luie stoel de Global Fires Global 120 Bf aanzetten (en natuurlijk ook weer uitzetten)!

  Enthousiast geworden over de Global Fires Global 120 Bf? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2