Inbouw gashaard

Artikelen 1 tot 10 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Element4 Modore 240

  De Element4 Modore 240

  De gashaard Element4 Modore 240 is een echte eyecatcher en zorgt bovendien voor een behaaglijke warmte. Daarnaast tover je bij de gashaard met één druk op de knop een prachtig schouwspel van vlammen tevoorschijn. De Element4 Modore 240 zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 15 kW zeker naar rechts swipen! De Element4 Modore 240 kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Element4 Modore 240 is slechts 7845 ,-. Dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

  De Element4 Modore 240 heeft een bovenaansluiting, maar geen optie voor een achteraansluiting. Daarom is deze minder geschikt om voor een schouw te plaatsen. De afmetingen van deze Gashaard zijn 108.6 x 265.6 x 39.8. Het is belangrijk vanwege het gesloten systeem van deze gashaard een concentrisch rookkanaal te gebruiken. De Element4 Modore 240 is van alle gemakken voorzien, zo kan je hem met een afstandsbediening gewoon vanaf de bank in- en uitschakelen!

  Enthousiast geworden over de Element4 Modore 240? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Element4 Lucius 140 Cr 1/3

  De Element4 Lucius 140 Cr 1/3

  Dat er is nagedacht over het design van een gashaard zoals Element4 Lucius 140 Cr 1/3 valt te zien; een ware blikvanger in het interieur! Daarnaast tover je bij de gashaard met één druk op de knop een prachtig schouwspel van vlammen tevoorschijn. De Element4 Lucius 140 Cr 1/3 stijgt met zijn vermogen van 11 kW ver uit boven de gemiddelde haard en is daarom geschikt voor woonruimtes van meer dan 220 m3. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Element4 het helemaal voor jou! Element4 staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Helaas heeft de Element4 Lucius 140 Cr 1/3 geen optie voor een achteraansluiting, waardoor hij niet zo geschikt is om voor een schouw te plaatsen. Deze gashaard heeft een gesloten systeem. Lucht wordt ingevoerd én afgevoerd door hetzelfde kanaal. Dit noemt men ook wel een concentrisch rookkanaal. Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om de Element4 Lucius 140 Cr 1/3 in-en uit te schakelen met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening! Zo geniet je zonder enige moeite van warmte en sfeer.

  Enthousiast geworden over de Element4 Lucius 140 Cr 1/3? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Element4 Tenore 100

  De Element4 Tenore 100

  De gashaard, zoals de Element4 Tenore 100, is haast niet te onderscheiden van een echte houtkachel dankzij het strakke, schitterende design. Zo blijft ook deze één van mijn favorieten! Daarnaast kun je van je gaskachel ultiem gemakkelijk genieten; je hoeft slechts op de knop te drukken om de ruimte te vullen met warmte! De Element4 Tenore 100 zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 10 kW zeker naar rechts swipen! De Element4 Tenore 100 kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Element4 Tenore 100! De haarden van Element4 staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  De Element4 Tenore 100 is echt iets voor jou wanneer je deze voor de schouw wil zetten. Dit omdat hij beschikt over een achteraansluiting. Good to know: deze Gashaard is 98.4 x 39.4 x 142.4 groot. Ik noteer hierbij wel even dat deze gashaard een gesloten systeem heeft en het noodzakelijk is dat er een concentrisch rookkanaal wordt gebruikt. Dit houdt in dat de lucht in- en afgevoerd wordt door hetzelfde kanaal. Met slechts een druk op de knop van een afstandsbediening is het genieten geblazen!

  Enthousiast geworden over de Element4 Tenore 100? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Element4 Trisore 95 MKII

  De Element4 Trisore 95 MKII

  De gashaard Element4 Trisore 95 MKII is een echte eyecatcher en zorgt bovendien voor een behaaglijke warmte. Daarnaast hoef je met een gaskachel niet bang te zijn te vaak op te moeten staan van de warme, behaaglijke plek op de bank, daar hij met één druk op de knop voor uren warmte en sfeer zorgt! Je kunt terecht bij Element4 Trisore 95 MKII met een vermogen van 9 kW, wanneer je zoekende bent naar de verwarming van een middelgrote ruimte van 100 tot 220 m3. Dat de Element4 al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Element4 Trisore 95 MKII. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Gashaard met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Het lijkt wel alsof de Element4 Trisore 95 MKII alleen maar voordelen heeft! De Element4 Trisore 95 MKII heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Gashaard past hierom in elke situatie. Good to know: deze Gashaard is 62.4 x 102.4 x 31.8 groot. Met een diepte van 31.8 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie! Ik noteer hierbij wel even dat deze gashaard een gesloten systeem heeft en het noodzakelijk is dat er een concentrisch rookkanaal wordt gebruikt. Dit houdt in dat de lucht in- en afgevoerd wordt door hetzelfde kanaal. Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om de Element4 Trisore 95 MKII in-en uit te schakelen met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening! Zo geniet je zonder enige moeite van warmte en sfeer.

  Enthousiast geworden over de Element4 Trisore 95 MKII? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Element4 Optica

  De Element4 Optica

  De gashaard zoals de Element4 Optica is het missende element in je interieur! Daarnaast doet het vuur van een gaskachel niet onder voor dat van een houtkachel, met als bijkomend voordeel dat je niet met hout in de weer hoeft te zijn. Met zijn vermogen van 8 kW is deze Element4 Optica een lot uit de loterij voor de middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Element4 het helemaal voor jou! Element4 staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Wanneer je in gedachten had de Element4 Optica voor een schouw te plaatsen, zoek dan even verder! De Element4 Optica heeft namelijk enkel een bovenaansluiting. De Gashaard is 92.1 x 108.4 x 29.7 groot. Het is belangrijk na te gaan of dit gaat passen in het interieur! Deze gashaard heeft een gesloten systeem. Lucht wordt ingevoerd én afgevoerd door hetzelfde kanaal. Dit noemt men ook wel een concentrisch rookkanaal. Met slechts een druk op de knop van een afstandsbediening is het genieten geblazen!

  Enthousiast geworden over de Element4 Optica? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Element4 Sky

  De Element4 Sky

  De gashaard Element4 Sky is een echte eyecatcher en zorgt bovendien voor een behaaglijke warmte. Daarnaast doet het vuur van een gaskachel niet onder voor dat van een houtkachel, met als bijkomend voordeel dat je niet met hout in de weer hoeft te zijn. Deze Element4 Sky is voor de echt grote woonruimtes: hij heeft een vermogen van wel 10 kW! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Element4 het helemaal voor jou! Element4 staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Wanneer je in gedachten had de Element4 Sky voor een schouw te plaatsen, zoek dan even verder! De Element4 Sky heeft namelijk enkel een bovenaansluiting. Ook goed om te weten is dat de Element4 Sky 191.1 x 70 x 40.1 groot is. Het is belangrijk vanwege het gesloten systeem van deze gashaard een concentrisch rookkanaal te gebruiken. De Element4 Sky kent de fantastische optie om een afstandsbediening te gebruiken. Zo kun je vanaf je luie stoel de Element4 Sky aanzetten (en natuurlijk ook weer uitzetten)!

  Enthousiast geworden over de Element4 Sky? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Element4 Bidore 100H

  De Element4 Bidore 100H

  De gashaard, zoals de Element4 Bidore 100H, is haast niet te onderscheiden van een echte houtkachel dankzij het strakke, schitterende design. Zo blijft ook deze één van mijn favorieten! Daarnaast doet het vuur van een gaskachel niet onder voor dat van een houtkachel, met als bijkomend voordeel dat je niet met hout in de weer hoeft te zijn. Dankzij zijn vermogen van 9 kW, is Gashaard geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! Ik weet wel wat kwaliteit is: de Element4 Bidore 100H! De haarden van Element4 staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Wanneer je in gedachten had de Element4 Bidore 100H voor een schouw te plaatsen, zoek dan even verder! De Element4 Bidore 100H heeft namelijk enkel een bovenaansluiting. Good to know: deze Gashaard is 95.4 x 105.7 x 40 groot. Het is belangrijk vanwege het gesloten systeem van deze gashaard een concentrisch rookkanaal te gebruiken. Sfeer en warmte met één druk op de knop: het kan met de Element4 Bidore 100H en bijgeleverde afstandsbediening!

  Enthousiast geworden over de Element4 Bidore 100H? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Element4 Modore 140

  De Element4 Modore 140

  De gashaard Element4 Modore 140 is een echte eyecatcher en zorgt bovendien voor een behaaglijke warmte. Daarnaast doet het vuur van een gaskachel niet onder voor dat van een houtkachel, met als bijkomend voordeel dat je niet met hout in de weer hoeft te zijn. Je kunt terecht bij Element4 Modore 140 met een vermogen van 9 kW, wanneer je zoekende bent naar de verwarming van een middelgrote ruimte van 100 tot 220 m3. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Element4 het helemaal voor jou! Element4 staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Iets minder ideaal aan de Element4 Modore 140 is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Good to know: deze Gashaard is 62.4 x 141.8 x 33.3 groot. De Element4 Modore 140 heeft een gesloten systeem en moet daarom worden aangesloten op een concentrisch rookkanaal: lucht wordt in- en afgevoerd door hetzelfde kanaal. De Element4 Modore 140 is van alle gemakken voorzien, zo kan je hem met een afstandsbediening gewoon vanaf de bank in- en uitschakelen!

  Enthousiast geworden over de Element4 Modore 140? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Element4 Trisore 70 MKII

  De Element4 Trisore 70 MKII

  Dat er is nagedacht over het design van een gashaard zoals Element4 Trisore 70 MKII valt te zien; een ware blikvanger in het interieur! Daarnaast kun je van je gaskachel ultiem gemakkelijk genieten; je hoeft slechts op de knop te drukken om de ruimte te vullen met warmte! Voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter is Gashaard met zijn 8 kW de gegadigde! Ik weet wel wat kwaliteit is: de Element4 Trisore 70 MKII! De haarden van Element4 staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  De Element4 Trisore 70 MKII past zich gemakkelijk aan; hij is geschikt voor iedere situatie omdat hij naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting heeft. Good to know: deze Gashaard is 62.4 x 76.4 x 31.8 groot. Door de diepte van 31.8 cm kan de Element4 Trisore 70 MKII met gemak overal geplaatst worden! Deze gashaard heeft een gesloten systeem. Lucht wordt ingevoerd én afgevoerd door hetzelfde kanaal. Dit noemt men ook wel een concentrisch rookkanaal.

  Enthousiast geworden over de Element4 Trisore 70 MKII? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info
 • Element4 Cupido 70

  De Element4 Cupido 70

  Een gashaard zoals de Element4 Cupido 70 is een element dat een dosis sfeer met zich meebrengt voor in jouw woonruimte! Daarnaast tover je bij de gashaard met één druk op de knop een prachtig schouwspel van vlammen tevoorschijn. Voor de verwarming van ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter, ben je bij Gashaard aan het juiste adres! Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Element4 het helemaal voor jou! Element4 staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

  Iets minder ideaal aan de Element4 Cupido 70 is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Check eerst even of je ruimte hebt voor de Element4 Cupido 70. De Element4 Cupido 70 heeft de volgende afmetingen: 86.2 x 66 x 28. De Element4 Cupido 70 heeft een gesloten systeem en moet daarom worden aangesloten op een concentrisch rookkanaal: lucht wordt in- en afgevoerd door hetzelfde kanaal. Sfeer en warmte met één druk op de knop: het kan met de Element4 Cupido 70 en bijgeleverde afstandsbediening!

  Enthousiast geworden over de Element4 Cupido 70? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3