KachelkrakerKachelkraker

Dimplex Silverton Dimplex Silverton Dimplex Silverton Dimplex Silverton

Dimplex Silverton

De Dimplex Silverton is één van Karel’s favoriete elektrische haarden! Daarnaast is hij heel duurzaam, je verbruikt namelijk geen grondstoffen, al helemaal niet wanneer je groene energie hebt. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Dimplex Silverton is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

In iedere soort ruimte is er plek voor de Elektrische Kachel vanwege de diepte van 36.1 cm. De Dimplex Silverton kent de fantastische optie om een afstandsbediening te gebruiken. Zo kun je vanaf je luie stoel de Dimplex Silverton aanzetten (en natuurlijk ook weer uitzetten)!

Enthousiast geworden over de Dimplex Silverton? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

889,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Silverton
EAN 5011139204554
Staat Nieuw
Type Elektrische Kachel
Brandstof Elektrisch
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Branderdecoratie houtset/houtstammen
Hoogte 33 cm
Breedte 68,2 cm
Diepte 36,1 cm
Afvoerloos Ja
Vuurbeeld Elektrisch Vuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Afstandbediening Ja

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!