KachelkrakerKachelkraker

Dimplex Opti-Virtual Single Dimplex Opti-Virtual Single Dimplex Opti-Virtual Single Dimplex Opti-Virtual Single Dimplex Opti-Virtual Single Dimplex Opti-Virtual Single Dimplex Opti-Virtual Single Dimplex Opti-Virtual Single Dimplex Opti-Virtual Single

Dimplex Opti-Virtual Single

Dit is nog eens duurzaam! De Dimplex Opti-Virtual Single is elektrisch, samen met wat zonnepanelen haal je hiermee de zon in huis! Tevens is de Dimplex Opti-Virtual Single waanzinnig duurzaam, wanneer je ook nog eens groene energie hebt is hij volledig klimaatneutraal. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Dimplex het helemaal voor jou! Dimplex staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om de Dimplex Opti-Virtual Single in-en uit te schakelen met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening! Zo geniet je zonder enige moeite van warmte en sfeer.

Enthousiast geworden over de Dimplex Opti-Virtual Single? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Op aanvraag

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Opti-Virtual Single
EAN 5011139204912
Staat Nieuw
Type Elektrische Kachel
Brandstof Elektrisch
CV-gekoppeld Nee
Materiaal Staal
Kleur Antraciet
Sfeer Tijdloos
Branderdecoratie houtset/houtstammen
Inbouw hoogte 45 cm
Inbouw breedte 76 cm
Inbouw diepte 34.5 cm
Vuurbeeld Elektrisch Vuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Afstandbediening Ja

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!