KachelkrakerKachelkraker

Dimplex Opti-Virtual Double Dimplex Opti-Virtual Double Dimplex Opti-Virtual Double Dimplex Opti-Virtual Double Dimplex Opti-Virtual Double Dimplex Opti-Virtual Double Dimplex Opti-Virtual Double Dimplex Opti-Virtual Double Dimplex Opti-Virtual Double Dimplex Opti-Virtual Double Dimplex Opti-Virtual Double

Dimplex Opti-Virtual Double

Karel kachelt door hoor! Hij heeft deze Dimplex Opti-Virtual Double speciaal in het assortiment voor mensen die geen gedoe willen met het installeren van een rookkanaal, hij is namelijk elektrisch! Daarnaast is dit de meest duurzame optie voor wanneer je wel een haard wilt, maar de aarde niet wilt belasten door gas of hout te gebruiken. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Dimplex Opti-Virtual Double! De haarden van Dimplex staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

Met slechts een druk op de knop van een afstandsbediening is het genieten geblazen!

Enthousiast geworden over de Dimplex Opti-Virtual Double? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Op aanvraag

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Opti-Virtual Double
EAN 5011139204929
Staat Nieuw
Type Elektrische Kachel
Brandstof Elektrisch
Materiaal Staal
Kleur Antraciet
Sfeer Tijdloos
Branderdecoratie houtset/houtstammen
Inbouw hoogte 45 cm
Inbouw breedte 138 cm
Inbouw diepte 34.5 cm
Vuurbeeld Elektrisch Vuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Afstandbediening Ja

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!