KachelkrakerKachelkraker

Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50 Dimplex Ignite XL 50

Dimplex Ignite XL 50

Karel kachelt door hoor! Hij heeft deze Dimplex Ignite XL 50 speciaal in het assortiment voor mensen die geen gedoe willen met het installeren van een rookkanaal, hij is namelijk elektrisch! Tevens vlamt de Dimplex Ignite XL 50 super duurzaam, omdat er geen gas of hout gebruikt wordt is deze helemaal klimaatneutraal. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Dimplex het helemaal voor jou! Dimplex staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om de Dimplex Ignite XL 50 in-en uit te schakelen met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening! Zo geniet je zonder enige moeite van warmte en sfeer.

Enthousiast geworden over de Dimplex Ignite XL 50? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

1.283,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Ignite XL 50
EAN 5011139210272
Staat Nieuw
Type Elektrische Kachel
Brandstof Elektrisch
CV-gekoppeld Nee
Materiaal Staal
Kleur Antraciet
Sfeer Tijdloos
Branderdecoratie Acrylic ice
Inbouw hoogte 40.2 cm
Inbouw breedte 128.5 cm
Inbouw diepte 15 cm
Vuurbeeld Elektrisch Vuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Afstandbediening Ja

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!