KachelkrakerKachelkraker

Dimplex Cassette 500 Dimplex Cassette 500 Dimplex Cassette 500 Dimplex Cassette 500 Dimplex Cassette 500 Dimplex Cassette 500 Dimplex Cassette 500 Dimplex Cassette 500 Dimplex Cassette 500

Dimplex Cassette 500

Dit is nog eens duurzaam! De Dimplex Cassette 500 is elektrisch, samen met wat zonnepanelen haal je hiermee de zon in huis! Tevens is de Dimplex Cassette 500 waanzinnig duurzaam, wanneer je ook nog eens groene energie hebt is hij volledig klimaatneutraal. Dat de Dimplex al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Dimplex Cassette 500. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Elektrische Kachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om de Dimplex Cassette 500 in-en uit te schakelen met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening! Zo geniet je zonder enige moeite van warmte en sfeer.

Enthousiast geworden over de Dimplex Cassette 500? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

1.180,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Cassette 500
EAN 5011139210654
Staat Nieuw
Type Elektrische Kachel
Brandstof Elektrisch
CV-gekoppeld Nee
Materiaal Staal
Kleur Antraciet
Sfeer Tijdloos
Branderdecoratie houtset/houtstammen
Inbouw hoogte 23 cm
Inbouw breedte 51 cm
Inbouw diepte 30 cm
Vuurbeeld Houtstammen
Vuurzicht Open
Afstandbediening Ja

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!