KachelkrakerKachelkraker

Dik Geurts Vidar Wall EA Dik Geurts Vidar Wall EA

Dik Geurts Vidar Wall EA

Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Dik Geurts Vidar Wall EA je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. De Dik Geurts Vidar Wall EA is buitengewoon geschikt voor woonruimtes van 100 tot 220 m3, aangezien hij een vermogen heeft van maar liefst 9. Voor advies kun je altijd bij Karel aankloppen! Dat de Dik Geurts al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Dik Geurts Vidar Wall EA. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De Dik Geurts Vidar Wall EA heeft een bovenaansluiting, maar geen optie voor een achteraansluiting. Daarom is deze minder geschikt om voor een schouw te plaatsen. En ik heb goed nieuws: omdat deze Houtkachel niet diep is (43 cm), is ‘ie op veel plekken thuis!

Enthousiast geworden over de Dik Geurts Vidar Wall EA? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

4.120,00
Koop voor € 4120,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Vidar Wall EA
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Externe luchttoevoer Optioneel
Vermogen 4 - 9 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseA+
Rendement88 %
Materiaal Staal
Kleur Donker antraciet
Sfeer Tijdloos
Hoogte 53,5 cm
Breedte 66,2 cm
Diepte 43 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Driezijdig
Rookgasafvoer ∅ 150 mm
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee
Breedte glas 22.7 + 56.2 + 22.7 cm
Hoogte glas 34.5 cm

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!