KachelkrakerKachelkraker

Dik Geurts Ivar 5 Low Dik Geurts Ivar 5 Low Dik Geurts Ivar 5 Low Dik Geurts Ivar 5 Low Dik Geurts Ivar 5 Low Dik Geurts Ivar 5 Low

Dik Geurts Ivar 5 Low

Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Dik Geurts Ivar 5 Low maakt het helemaal waar! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. De Dik Geurts Ivar 5 Low heeft niet alleen een verpletterend uiterlijk, hij heeft ook een vermogen van maar liefst 7 kW! Hierdoor is hij de geschikte kachel voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Dik Geurts Ivar 5 Low! De haarden van Dik Geurts staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

Een fantastisch gegeven is dat de Dik Geurts Ivar 5 Low een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de Dik Geurts Ivar 5 Low gewoon met je mee! Nóg een spetterend voordeel: omdat de diepte van Dik Geurts Ivar 5 Low 35 cm is, kan hij bijna overal wel geplaatst worden!

Enthousiast geworden over de Dik Geurts Ivar 5 Low? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

1.795,00
Koop voor € 1795,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Ivar 5 Low
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Externe luchttoevoer Optioneel
Vermogen 4 - 7 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseA+
Rendement82 %
Materiaal Gietijzer, Staal
Kleur Donker antraciet
Sfeer Tijdloos
Hoogte 55,5 cm
Breedte 45 cm
Diepte 35 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 125/130 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee
Breedte glas 33 cm
Hoogte glas 31 cm

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!