KachelkrakerKachelkraker

Beaufort Classic 8 Kw Beaufort Classic 8 Kw Beaufort Classic 8 Kw Beaufort Classic 8 Kw Beaufort Classic 8 Kw Beaufort Classic 8 Kw Beaufort Classic 8 Kw Beaufort Classic 8 Kw Beaufort Classic 8 Kw

Beaufort Classic 8 Kw

Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Beaufort Classic 8 Kw maakt het helemaal waar! Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. Dankzij zijn vermogen van 8 kW, is Houtkachel geschikt voor de gemiddelde woonruimtes van 100 tot maar liefst 220 kubieke meter! Dat de Beaufort al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Beaufort Classic 8 Kw. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het lijkt wel alsof de Beaufort Classic 8 Kw alleen maar voordelen heeft! De Beaufort Classic 8 Kw heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Houtkachel past hierom in elke situatie. Ook goed om te weten is dat de Beaufort Classic 8 Kw 78 x 61 x 39 groot is. In iedere soort ruimte is er plek voor de Houtkachel vanwege de diepte van 38.7 cm. Deze gashaard heeft een open systeem. Dit leg ik even uit: de lucht wordt in dit systeem uit de woon- of kruipruimte getrokken, maar afgevoerd door het rookkanaal. Bij een gesloten systeem gebeurt beiden in hetzelfde rookkanaal!

Enthousiast geworden over de Beaufort Classic 8 Kw? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

2.290,00
Koop voor € 2290,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Classic 8 Kw
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Externe luchttoevoer Nee
Vermogen 8 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseA
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 77,6 cm
Breedte 61,2 cm
Diepte 38,7 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 150 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!