KachelkrakerKachelkraker

Beaufort Advanced 8 kw Beaufort Advanced 8 kw Beaufort Advanced 8 kw Beaufort Advanced 8 kw Beaufort Advanced 8 kw

Beaufort Advanced 8 kw

Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel Beaufort Advanced 8 kw! Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. Je kunt terecht bij Beaufort Advanced 8 kw met een vermogen van 8 kW wanneer je zoekende bent naar de verwarming van een middelgrote ruimte van 100 tot 220 m3. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Beaufort Advanced 8 kw is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

Een fantastisch gegeven is dat de Beaufort Advanced 8 kw een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de Beaufort Advanced 8 kw gewoon met je mee! Check eerst even of je ruimte hebt voor de Beaufort Advanced 8 kw. De Beaufort Advanced 8 kw heeft de volgende afmetingen: 81.9 x 61.2 x 38.6. Nóg een spetterend voordeel: omdat de diepte van Beaufort Advanced 8 kw 38.6 cm is, kan hij bijna overal wel geplaatst worden!

Enthousiast geworden over de Beaufort Advanced 8 kw? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

2.190,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Advanced 8kW
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Externe luchttoevoer Optioneel
Externe luchttoevoer ∅ 100 mm
Vermogen 8 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseA
Rendement80 %
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 77,6 cm
Breedte 61,2 cm
Diepte 38,6 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 150 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee
Breedte glas 36.5 cm
Hoogte glas 25 cm

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!