KachelkrakerKachelkraker

Beaufort Advanced 6 kw Beaufort Advanced 6 kw Beaufort Advanced 6 kw Beaufort Advanced 6 kw Beaufort Advanced 6 kw Beaufort Advanced 6 kw Beaufort Advanced 6 kw Beaufort Advanced 6 kw Beaufort Advanced 6 kw Beaufort Advanced 6 kw

Beaufort Advanced 6 kw

Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Beaufort Advanced 6 kw maakt het helemaal waar! Daarnaast pluk je daadwerkelijk de vruchten van de aanschaf van een houtkachel, aangezien het rendement bijzonder hoog is. Deze vlammende Houtkachel is met zijn vermogen van 6 kW vooral geschikt voor de verwarming van de wat kleinere ruimtes. De Beaufort Advanced 6 kw is een knetterend goed haardje! Dit heeft te maken met het feit dat de Beaufort veel investeert in de doorontwikkeling van hun haarden. Wanneer je per mail of telefoon contact met mij op neemt, kunnen we het hebben over een prima prijs voor de Beaufort Advanced 6 kw.

Hartstikke fijn is dat de Beaufort Advanced 6 kw zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de Beaufort Advanced 6 kw dus gewoon mee! De afmetingen van deze Houtkachel zijn 81.9 x 51.2 x 38.6. Met een diepte van 38.6 is dit superkacheltje geschikt voor bijna elke situatie!

Enthousiast geworden over de Beaufort Advanced 6 kw? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

1.690,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Advanced 6-kW
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Externe luchttoevoer Optioneel
Externe luchttoevoer ∅ 100 mm
Vermogen 6 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseA
Rendement76 %
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 77,6 cm
Breedte 51,2 cm
Diepte 38,6 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 150 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!