KachelkrakerKachelkraker

Beaufort Advanced 11 kw

Beaufort Advanced 11 kw

Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Beaufort Advanced 11 kw aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Beaufort Advanced 11 kw voldoet hier volledig aan! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. De Beaufort Advanced 11 kw zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 11 kW zeker naar rechts swipen! De Beaufort Advanced 11 kw kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Beaufort het helemaal voor jou! Beaufort staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

Hartstikke fijn is dat de Beaufort Advanced 11 kw zowel een boven- als achteraansluiting heeft, hierdoor kan deze Houtkachel overal geplaatst worden. Mocht het het geval zijn dat je besluit te verhuizen, dan kan de Beaufort Advanced 11 kw dus gewoon mee! De afmetingen van deze Houtkachel zijn 81.9 x 71.2x 38.6. Door de diepte van 38.6 cm kan de Beaufort Advanced 11 kw met gemak overal geplaatst worden!

Enthousiast geworden over de Beaufort Advanced 11 kw? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

2.890,00
Koop voor € 2890,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Advanced 11 kW
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Externe luchttoevoer Optioneel
Externe luchttoevoer ∅ 100 mm
Vermogen 11 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseA
Rendement80 %
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 77,6 cm
Breedte 71,2 cm
Diepte 38,6 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 150 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!