KachelkrakerKachelkraker

Barbas Unilux 270 Three Sided Barbas Unilux 270 Three Sided

Barbas Unilux 270 Three Sided

Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Barbas Unilux 270 Three Sided aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Barbas Unilux 270 Three Sided voldoet hier volledig aan! Daarnaast houdt de moderne houtkachel meer warmte over dan de energie die erin gestopt wordt, met zijn rendement oplopend tot wel 90%. Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 12 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. Het is haast niet te geloven: de adviesprijs voor de waanzinnige Barbas Unilux 270 Three Sided is staat op de pagina, maar dankzij mijn kraaktalent kan dit nóg goedkoper. Neem gerust even contact met mij op voor een door mij gekraakte prijs!

De Barbas Unilux 270 Three Sided past zich gemakkelijk aan; hij is geschikt voor iedere situatie omdat hij naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting heeft.

Enthousiast geworden over de Barbas Unilux 270 Three Sided? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

3.724,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Unilux-6 270 Three Sided
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Externe luchttoevoer Optioneel
Externe luchttoevoer ∅ 125 mm
Vermogen 9 - 12 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseA
Rendement75 %
Materiaal Staal
Kleur Antraciet
Sfeer Tijdloos
Inbouw hoogte 56.1 cm
Inbouw breedte 71.5 cm
Inbouw diepte 43.6 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Driezijdig
Rookgasafvoer ∅ 180 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee
Breedte glas 25.6 +57.5 + 25.6 cm
Hoogte glas 38.8 cm

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!