KachelkrakerKachelkraker

Barbas Unilux 270 Left/Right Barbas Unilux 270 Left/Right

Barbas Unilux 270 Left/Right

Lekker genieten bij een knisperend vuur met de bijbehorende karakteristieke geur; de houtkachel zoals Barbas Unilux 270 Left/Right maakt het helemaal waar! Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. De Barbas Unilux 270 Left/Right zou Karel niet alleen vanwege zijn mooie uitstraling, maar ook met name vanwege zijn zeer hoge vermogen van 12 kW zeker naar rechts swipen! De Barbas Unilux 270 Left/Right kan namelijk zonder moeite de grootste woonruimtes nog verwarmen. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Barbas het helemaal voor jou! Barbas staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

Een fantastisch gegeven is dat de Barbas Unilux 270 Left/Right een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de Barbas Unilux 270 Left/Right gewoon met je mee!

Enthousiast geworden over de Barbas Unilux 270 Left/Right? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

3.460,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Unilux-6 270 Left/Right
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Externe luchttoevoer Optioneel
Externe luchttoevoer ∅ 125 mm
Vermogen 9 - 12 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseA
Rendement75 %
Materiaal Staal
Kleur Antraciet
Sfeer Tijdloos
Inbouw hoogte 56.1 cm
Inbouw breedte 71.4 cm
Inbouw diepte 43.4 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Tweezijdig
Rookgasafvoer ∅ 180 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee
Breedte glas 57.5 + 25.6 cm
Hoogte glas 38.8 cm

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!