KachelkrakerKachelkraker

Barbas BOX 80 Barbas BOX 80 Barbas BOX 80 Barbas BOX 80 Barbas BOX 80 Barbas BOX 80 Barbas BOX 80 Barbas BOX 80

Barbas BOX 80

Karel is altijd on fire! Nu kan ik je de Barbas BOX 80 aanbieden. Iedereen kent het klassieke beeld van echt knapperend, brandend hout van een houtkachel in een knusse woonkamer wel: de Barbas BOX 80 voldoet hier volledig aan! Daarnaast heeft de houtkachel een voortreffelijk rendement, wat tevens inhoudt dat deze steeds duurzamer wordt! De Barbas BOX 80 stijgt met zijn vermogen van 11 kW ver uit boven de gemiddelde haard en is daarom geschikt voor woonruimtes van meer dan 220 m3. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Barbas BOX 80! De haarden van Barbas staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

Een fantastisch gegeven is dat de Barbas BOX 80 een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de Barbas BOX 80 gewoon met je mee! In iedere soort ruimte is er plek voor de Houtkachel vanwege de diepte van 40 cm.

Enthousiast geworden over de Barbas BOX 80? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

3.533,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model BOX 80
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Externe luchttoevoer Optioneel
Externe luchttoevoer ∅ 125 mm
Vermogen 8 - 11 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseA
Rendement76 %
Materiaal Staal
Kleur Antraciet
Sfeer Tijdloos
Hoogte 64,8 cm
Breedte 75,7 cm
Diepte 40 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 150 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee
Breedte glas 61.7 cm
Hoogte glas 46.9 cm

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!