KachelkrakerKachelkraker

Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv Altech Massiv

Altech Massiv

Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Altech Massiv je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. De Altech Massiv stijgt met zijn vermogen van 11 kW ver uit boven de gemiddelde haard en is daarom geschikt voor woonruimtes van meer dan 220 m3. Dat de Altech al jarenlang ervaring in het produceren van haarden heeft, valt te zien aan de Altech Massiv. Ik raad deze haard absoluut aan wanneer je op zoekt bent naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De Altech Massiv heeft een bovenaansluiting, maar geen optie voor een achteraansluiting. Daarom is deze minder geschikt om voor een schouw te plaatsen.

Enthousiast geworden over de Altech Massiv? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

7.863,00
Koop voor € 7863,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model Massiv
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Brandstof Hout
Vermogen 4 - 11 kW
CV-gekoppeld Nee
EnergieklasseA+
Rendement92 %
Materiaal Gietijzer, Speksteen
Kleur Antraciet, Grijs, Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 131 cm
Breedte 82 cm
Diepte 64 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 150 mm
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!