KachelkrakerKachelkraker

Aduro H1 Hybride Aduro H1 Hybride Aduro H1 Hybride Aduro H1 Hybride Aduro H1 Hybride Aduro H1 Hybride Aduro H1 Hybride Aduro H1 Hybride Aduro H1 Hybride

Aduro H1 Hybride

Karel kan je verzekeren dat een houtkachel zoals de Aduro H1 Hybride je woning verandert in een sfeervolle, warme omgeving. Daarnaast is de houtkachel een zuinige rakker, daar het rendement kan oplopen tot 90%, in vergelijking tot 15% van een open haard. Je kunt terecht bij Aduro H1 Hybride met een vermogen van 9 kW, wanneer je zoekende bent naar de verwarming van een middelgrote ruimte van 100 tot 220 m3. Wanneer je op zoek bent naar waar voor je geld, zijn de haarden van Aduro het helemaal voor jou! Aduro staat namelijk bekend om het leveren van kwalitatieve tophaarden! Vergeet daarbij niet dat ik je de laagste prijs kan garanderen, Karel is immer on fire!

Een fantastisch gegeven is dat de Aduro H1 Hybride een boven-en achteraansluiting heeft. Daarom past hij in elke situatie. En wanneer je gaat verhuizen, dan verhuist de Aduro H1 Hybride gewoon met je mee!

Enthousiast geworden over de Aduro H1 Hybride? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

Beschikbaarheid: Op voorraad

4.679,00
Koop voor € 4679,00

"Wil je advies of zeker zijn van een goeie deal? De beller is sneller! 06 14 76 85 61"

Laagste prijs garantie

Ergens anders toch een lagere prijs? Laat het mij weten en ik doe een beter voorstel.

Extra informatie

Extra informatie
Model H1 Hybride
Staat Nieuw
Type Hybride kachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout/Pellets
Externe luchttoevoer ∅ 80 mm
Vermogen 2 - 9 kW
EnergieklasseA+
Rendement87 %
Materiaal Staal
Kleur Antraciet, Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 120 cm
Breedte 50 cm
Diepte 50 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Driezijdig
Rookgasafvoer ∅ 150 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Wifi-moduleJa
Afstandbediening Nee
Hoogte glas 41 cm

"Laten we handelen!"


Gratis thuis bezorgd

Niet goed? Geld terug

Laagste prijs garantie

Meer informatie over dit product?
Neem contact met mij op!