Prijskrakers

1 Item(s)

per page

 • Altech Vision speksteenkachel voorraadmodel

  Verhoog niet enkel de temperatuur, maar ook de sfeer in je woning met de houtkachel Altech Vision! Daarnaast haal je uit een houtkachel de maximale warmte; het rendement loopt op tot wel 90%. Deze haard is echt een knaller van een kachel met een vermogen van 13 kW, waardoor hij in staat is ruimtes van meer dan 220 kubieke meter in warmte te hullen. Ik weet wel wat kwaliteit is: de Altech Vision! De haarden van Altech staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aantrekkelijke prijs!

  Het lijkt wel alsof de Altech Vision alleen maar voordelen heeft! De Altech Vision heeft namelijk ook nog eens zowel een boven- als achteraansluiting en deze Houtkachel past hierom in elke situatie. De Houtkachel is 71,0 x 69,0 x 66,0 groot. Het is belangrijk na te gaan of dit gaat passen in het interieur!

  Enthousiast geworden over de Altech Vision? Zie je het al voor je dat je deze winter gezellig in de woonkamer voor een haard hangt? Ik geef je graag advies! Mijn naam is niets voor niets Karel de Kachelkraker; ik weet alles op het gebied van kachels! Bovendien ben ik in staat de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben over het vermogen, de garantie, de kwaliteit of het rendement van de haard die je op het oog hebt of aarzel niet om contact met mij op te nemen! Uiteraard kun je ook altijd andere spannende vragen op mij afvuren. Karel staat altijd voor je klaar op het gebied van kachels.

  Meer info

  Normale prijs: € 3.341

  Aanbieding € 2.840

  Bekijk details

1 Item(s)

per page